Hamilelik ve Kaynana sorunu

Ahh şu kayinvalideler neden böyle benim basimdada kara cahil bir kaynana var allah duşmanima vermesin hergün gidip evini temizleyecekmisim kayijnpederi solemek bile istemiyorum ikinci kaynana tam bir dedikoducu iyi kocami doldurmayi biliyorlar allah sorsun diyorum hep birde 8 haftalik hamileyim:KK43: başa geldi cekecez artık
Evi temizlemekle ilgili benimki cok guzel bi taktik bulmuş kendine valla bu yöntemle daha bi itici oldu ve gidecektim ama gitmiycem..

Komşusunun kızı ay teyzecim senin de ne gelenin var ne gidenin var ev temizliği de yapamazsın geliyim de ben bari temizleyim diyormuş 50 yaşında kv ...güya beni gaza getirecek ben de anne olur mu ben temizlerim diycem..kusura bakmasın da herşeyin bir usulü var ben de başkasının örnek verilmesini asla sevmem..annem bile bilir bu huyumu nasil sinirlendigimi yapacağım varsa da yapmam

Allah razi olsn bnm kaynanam cok iyidir tatilde memlekete geldik hamile oldugumu ogrenincede kayinvalidemde kalmak zorundaydik bana daha bir is yaptirtmadi sen yat biz yapariz diyor daha bir bulasik bile yikamadim masallah hep boyle devam eder insallah
Ama sana tavsiyem madem bu kadar canini skiyo sende her gun arayipta dirdirini dinleme
Hadi canim var mi onlardan :KK57:

kızlar sizde hamilelikte tahammülsüz oldunuz mu? Ben aşırı derecede tahammülsüzüm, Ordu'luyum ve bizim oralarda şu an fındık zamanı. Kaynanamı her gün arayan biriyim, çünkü aramazsak trip atıyor ve bu hiç çekilmiyor. Ben de arıyorum bu yüzden. Kendi ailem Almanya'da ve benim hiç köy geçmişim yok. Zaten böceklere karşı da aşırı derecede Bi fobim var. Neyse babam fındık bahçesini bana verdi. Topla eline her sene para geçsin dedi. Fındığımı da kayınvalidem topluyor. Ona da biraz para veriyorum o fındıktan.
Ama her aramamda bana "burda sensiz herkes bana laf ediyor, gelinin ALMANCI tabi ne işi var köylerde dimi? diyorlar diye. Sonra keşke olsan da evimin işini yapsan, köy etekleriyle seni görsem. Hizmet etsen bana diyor. Seneye bir ay burdasın diyor bana. Ama istisnasız her gün diyor bunu Tamam dememe rağmen. Bugün artık o kadar sinirlendim ki eşime yarın da aynı şeyi söylerse artık gelmeyeceğimi söyleyeceğim dedim. Ben sana eş geldim anana hizmetçi gelmedim dedim. Hamileyim zehir etti bana ya. Bir de köyden gelince bende kalcakmış 4 ay yan yanayken hep didişiyoruz, gelmesini Nasıl önlerim? Uzun oldu kusura bakmayın...
Canim cok haklisin. Bende Orduluyum ve su elalem olayi ya da onda soyle bizde niye yok olayi beni her zaman sinir etmistir. Ve bizim oralarda cok fazla sanki. Allah yardim in olsun. Sen hamileligine yogunlas ve hic takma bosver

Back
X