Hamilelik ve kilo problemi

Aysemaysem2020

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
634
312
303
Mardin
Selam kızlar.
İlk hamileliği de 20 den fazla kilo aldım
Daha onları veremeden şuan tekrar hamileyim
KİLO vermeyi geçtim ama kilo almak istemiyorum, aylardırda diyetteyim 80den 72 kere düştüm şimdi kilo almamak için nasıl bir yol izlemeliyim varmı yaşayan böyle yardım edinn korkuyorum tekrar kilo almakdan
Birde ayaklarım çok ağrıyor sanırım en fazla 4 yada 6 haftalıkdır bebeğim,

Bol bol su için vol bol yürüyüş yapın akşam 7 den sonra birşey yemeyin çok acıkırsanız 1 bardak süt içine 1 çay kaşığı tarcın yanında da 1 tane ceviz yiyin kendinize diyet ekmeği alın sabah kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 20 gram peynir domates bol yeşillik öğlen protein tüketin akşam yemeği olarakda sebze yemekleri haşlanmış brokoli az zeytin yağında kabak tarzı ve yanında kesinlikle 1 kase yoğurt yiyin bol su içerek bir süre kilonuzu sabit tutarsınız hemde bebek beslenir 3 litre su içmeye özen gösterim

Aslında olması gerekn bu ama ben hamileyken biraz abartıyorum sanırım, özellikle dondurma tatlı felan söz konusu olunca ipin ucu kaçmıştı geçenkinde bu sefer daha dikkatli olmaya çalışcam, 7den sonra bişey yememek bilemiyorum hamilelikte çok zorlar sanki beni zaten gece 1 gibi uyuyoruz birde evde küçük canavar var teşekkürler cevabınız için

Tabi hamileyken insan çok yemek yemek yiyor ama canınızın istediğini öğlen yemeğe özen gösterim tabi 1 e kadar insan açıyor ama her acıktığınızda 1 bardak su için bebek suya çok ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…