hamilelik ve lustral yardimci olabilecek varmi?

Üstte bir yorumda ilaca gerek yok denmiş, psikoterapi vs çözer denmiş ama.. Kendisi psikiyatrist de mi bunu söylüyor acaba? Yada psikolog?

İlaçsız çözüme ulaşmanın zor olduğu yollar da vardır. Bende lustral kullandım zamanında, iyi ki de kullanmışım diyorum. Takıntılarım çok azaldı, depresif halimden kurtuldum. Ve psikoterapiye de gittim. Sadece ilaçla yada sadece psikoterapiyle aşamazdım ben mesela. 2si bir arada yendim. Psikolojik ilaç kullanma diyen doktor yada psikolog olmayan kişilerin yorumlarını önemsemek gibi bir hata yapma bence

Panik atak.hamile adaylari diye bir konumuz var..bir goz gezdir icin rahatlasin:)bende anksiyete bozuklugu tedavisi goruyorum.prozac kullaniyorum..psikiyatrim.izin verdi ama.kadin dogumcu.olmaz.diyor...
ilaç kullandınız mı peki?doğum yaptınız sanırım

Paxil 20 mg 10 yıl boyunca kullandm ve hamile olduğumu öğrendm doktor kademeli olark kesti bu arada paxili 5 mg alırken 1 bçk hafta 5 mg cipralex kullandm kendimi kötü hissettiğim için geri çekilme ve elektrik çarpması bi türlü bitmedi geçmedi beynimde şu an çok kötü durumdayım dünya başıma yıkılmış gibi dua namaz tevekkül kar etmio kendimi bi yerlerden atmak istiyorum bunu doktorumada söyledim sabr etmen lazm ilaç veremem dedi 3 ay tamamlandığında lustrala başlarız belki dedi eşimde benle hergün kavgaediyor sen iradesiz anne olmayı hak etmeyen bir insansın diyerek ilaç içemezsin hiç bir şekilde diyor sizler nasıl atlattınız lustral kullanan varmı 3 aydn. Sonra şu an ben 10 haftadayım

Back
X