- 9 Ekim 2021
- 45
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi melisasindy
Arkadaşlar merhaba.Ben altı aylık hamileyim.4.aya kadar herşey çok güzeldi.Ufak tefek takıntılarım başlamıştı.Ama rahatsız etmiyordu.Sonra birkaç gün sonra ben önümdeki uçuşan lekeler noktalar olurya belki biliyorsunuzdur.Onlarda artış olduğunu hissettim renklerinin koyulaştığını sanki.Yani öncesinde onlardan rahatsız olmayıp gayet mutluydum.Ön planda onları görmüyordu sürekli.Ben bunların takıntı olduğunu düşündüm eşime böyle takıntılarım başladığını söyledim.Doktora gittim göz doktoru klasik muayeneyi yaptı bişey yok dedi.Ama o zaman takıntı olduğunu düşünüyordum sürekli.O yüzden doktora arttı felan demedim rahatsız olduğumu söyledim.Önceden de gözle ilgili bazı takıntılarım olduğu için eşim takıntı diyordu sürekli.Sonra iki ay geçti ben çok kötü duruma geldim.Doktor lustral yazdı.Bebek için de ayrı korkuyorum bu bebeği 5 sene bekledik.Ama mecbur içiyorum 25 mg.Sonra ben iyi günlerin fotoğraflarına felan bakıp iç çekiyordum.Konuşmaları felan okuyup çok üzülüyordum.Takıntı mı bilmiyorum ama konuşmalarda hep aşı tarihinden sonra böyle olduğumu fark ettim.Çok korktum aşı oldum ve bu uçuşanlar bu şekilde oldu diye.Öle tahmin etmediğim için gidip ikinci aşıyı bile olmuştum.Herkes aşıdan olmadını saçma olduğunu söylüyorlar.Ama ben ölüyorum sanki eskş herşeyi özledim.Göz doktoru göz dibi muayenesi istemedi bir de damla damlatılması gerektiği için bulanık görülüyormuş bir kaç saat.Çok korkuyorum.Hamile oldum diye mi böle aşıdan mı diye çok kötü oluyorum.Siz olsaydınız ne yapardınız.