hamilelik ve safra kesesi

oben84

1
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
529
586
158
1
Kızlar mide Bulantilarimdan fazlalığı ve 2 kere de safra kurmadan dolayi bugün tüm batin ultrason cekildim ve sonuç safra kesimde 8 mm ve 17 mm boyunda 2 tane taş olduğunu. 10 haftalik gebeyim. Gebelik ilerledikçe bu taşların beni rahatsız edeceği ve safra mineral alınması gerektiği söylendi. Kendi doktorum şehir dışında, ptesi gelecek. Çok moralim bozuk. Ağla ağla psikolojim bozuldu. Bu durumu yaşayan var mı aranizda

Benim de kadın doğum doktorum hamile kalmadan önce safra kesesi taşlarımdan kurtulmam gerektiğini yoksa hamilelikte sıkıntı çıkarabileceğini söylemişti.ameliyat oldum ama yine de mide bulantısını en ağır yaşayanlardanım hatta o kadar ki heyet raporum var çalışamıyorum 8 kilo verdim hala da veriyorum.safra da kusuyorum.yani üzgünüm ama ameliyat olsanızda bu sıkıntılarınız bitecek diye birşey yok.Özellikle zor bir hamilelik geçiriyorsanız safra kesesi sancısından kurtulmanın sizi çok rahatlatacağı kesin.Eğer safra kesesi sancınız şiddetliyse olun bence.Benim çok şiddetli değildi mide ağrısı gibiydi sizinde öyleyse katlanılabilir olduğunu düşünüyorum.En mantıklısı gerekirse bulunduğunuz şehrin en iyi kadın doğumcusuna gidip öyle karar verin.

Kızlar mide Bulantilarimdan fazlalığı ve 2 kere de safra kurmadan dolayi bugün tüm batin ultrason cekildim ve sonuç safra kesimde 8 mm ve 17 mm boyunda 2 tane taş olduğunu. 10 haftalik gebeyim. Gebelik ilerledikçe bu taşların beni rahatsız edeceği ve safra mineral alınması gerektiği söylendi. Kendi doktorum şehir dışında, ptesi gelecek. Çok moralim bozuk. Ağla ağla psikolojim bozuldu. Bu durumu yaşayan var mı aranizda
arkadaşım benimde doğumdan sonra safra kesemde taş çıktı doktor ameliyat dedi ama ameliyat olmadım araştırdım doğal yoldan nasıl gider diye reishi kapsül ve roibos çayı kullandım 3 ay sonra taştan eser kalmamış doktor bile inanamadı. iyiki ameliyat olmamışım sormak istediğin birşey olursa telim

Son düzenleyen: Moderatör:
selam bende bende safra taşınyüzünden ameliyat olmam lazımmış bu arada hamilelik düşünüyorum çok endişeliyim acaba ameliyat olmasam hamileyken bi sıkıntı olurmu sizin sonucunuz ne oldu rahat geçirebildınızmi??

Bendede cikti safra taşı geçen ay öğrendim hamileliğimin ilk donemlerinde sancilaniyordum hep hamileliğe bağladılar gecen ay cikti ortaya dört aylık olsan alırdık diyo tasi Dr suan beklemedeyiz sancilanmamak için dikkat ediyorum yediklerime doğumdan sonra ameliyat için Dr araştıracagim

Bana son aylarda birden tutan bel sancisiyla acile gittiğimde usg ile baktilar. Bobrekte ve safrada taş vardi.tam olarak kontrol edemiyorlar hamilelik sebebiyle bunlar tahmini seyler oluyor. Safraya genel cerrahi bakıyor sadece magnorm verdi ve agir yagli vb.. yemeklerden uzak durmami söyledi.ibrahim saracoglunun safra ile ilgili kuru var mi diye baktim. Var miydi hatirlamiyorum cunku böbrek icin kür yaptim. Böbrek sancim daha fazlaydi benim. Bi bakin isterseniz sanki atkuyrugu otu diyordu. . Doğal yollar en iyisi.

Acaba ameliyat oldunuz mu
Bendede cikti safra taşı geçen ay öğrendim hamileliğimin ilk donemlerinde sancilaniyordum hep hamileliğe bağladılar gecen ay cikti ortaya dört aylık olsan alırdık diyo tasi Dr suan beklemedeyiz sancilanmamak için dikkat ediyorum yediklerime doğumdan sonra ameliyat için Dr araştıracagim

Benim arkadaşım sezaryan oldu aynı gün taşları aldılar tabi riskini bilemem geçmiş olsun canım

Back
X