28 haftalık hamileyim ve temizlik takıntım var.Hamile kaldığımdan beri kendi işimi hep kendim yaptım ama artık zorlanıyorum eskisi gibi dip temel temizlik yapamıyorum ve kafayı yemek üzereyim.Çünkü aklım hep evde, aynı zmanda çalışıyorum.Doğum için ayrıca temizlik yapılacak ve ben temizlikçilere güvenemediğim için nasıl yaptırıcam bilmiyorum.Annem ve kayınvalidem biz yaparız diyor ama hem onları yormamak hemde benim yaptığım gibi yapabileceklerine inanamadığım için hemde onlara şurayıda burayıda yapın diyemiyeceğim için onların yardımınıda kabul etmiyorum.Bebeğimin kıyafetlerini yıkamam gerek ama ne kadar geç olursa o kadar iyi diyerek onlarıda yıkayamıyorum.Halılarımı yıkamaya versem ufaktanda olsa biraz başlıycam ama daha erken diye onlarıda yıkamaya veremiyorum,perdeleri zaten eşim serer ben ütüsünü yaparım.Temizlik için 33.haftada başlrım diyorum ama doğuma kadar kirlenirse nasıl tekrardan yapılır onu düşünüyorum.Hamile olmasam şimdiye kadar bin kere temizlemiştim heryeri.Allah korusun erken doğum olursa ev nasıl halledilir büssürü gelen giden nasıl olur bilmiyorum,daha bebeğin eşyalarının yerleştirilmesi var,kızlar ben mi çok abartıyorum yoksa herkes mi böyle mi? Kendimi bi rahat bırakamıyorum temizlik konusunda her zman yapıyorum elimden geldiğince ama şimdide koltukları çekemiyorum, domestosu eskisi gibi kullanamıyorum,dolapların içini eskisini gibi boşaltamıyorum,buzdolabının arkası,fırının arkasını çekemiyorum o yüzden içime sinmiyor sizler nasıl yaptınız benim gibi başkalarına güvenmeyenler özellikle.Kendim yaparken allah korusun bebeğime bişey olursa diye de korkuyorum mecburen birini tutucam ama nasıl olucak bilemiyorum herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmekten bıktım:2::2::2::2::2: