- 10 Ağustos 2022
- 41
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi meneksem12
-
Canım evet gebelikte 2 nin altında olmadı gerekiyor tiroidin bende de var çünkü hamileliğim boyunca hep dengede tutmaya çalıştım halen içiyorum sende dikkat et aksatma 2 nin altında olmadı lazımHanimlar 5 haftalik gebeyim kan değerlerimde tiroidim 3.28 cikti hemen ilgili doktora göründüm ve 25 mg euthyrox hafta ici yarısı haftasonu tam al dedi ayrıyeten her gün iyot damlasi verdi bir damla seklinde. Ancak yanlis anlamadiysam iyot damlasi troidi yükseltiyomus (yanlış anlamis olabilirim) zaten yuksek benim kafam karıştı lutfen bilen biri aydinlatabilir mi
İlaç tamam da iyot tsh yi yükseltiyomus diye duydum size vermisler miydi acaba iyot damla olarak ekstraCanım evet gebelikte 2 nin altında olmadı gerekiyor tiroidin bende de var çünkü hamileliğim boyunca hep dengede tutmaya çalıştım halen içiyorum sende dikkat et aksatma 2 nin altında olmadı lazım
Size verdiler mi iyot damlasi acaba sadece ilac mi kullaniyorsunuz yoksaBende 38.haftadayim halen kullaniyorum ilac 2.5 alti olmali diyo endokrin doktorum 3 haftada bir kan veriyorum takip ediliyo bi sorun yasamadim
Benim sizden daha yüksek mesela ama haftaici yarim ic dedi her doktor baska bişey söylüyor cidden moralim bozuldu bu duruma birazBenımde 2.96 çıktı..Başladım aynı hapa günde 1 adet içiyorum.. 9 gün sonra kontrolüm var..İnşallah düşer...Bana iyot damlası vermedi buarada..
Bunun kesinlikle 2 altına inmesi gerekiyor dedi..Bana da sanki 1 tam fazla gibi geldi ama bilemem vardır bir bildiği dedim ve kontrol süresine de az kaldığı için devam ediyorum düzenli...Benim sizden daha yüksek mesela ama haftaici yarim ic dedi her doktor baska bişey söylüyor cidden moralim bozuldu bu duruma biraz
Hayir ama iyotlu tuz kullancaksin dedi iyot tiroidin dusmani degil aksine takviyesiSize verdiler mi iyot damlasi acaba sadece ilac mi kullaniyorsunuz yoksa
Sizin ailede bu hastalik var miydi acaba yoksa gebelikte mi cikti bu durumunuzBenımde 2.96 çıktı..Başladım aynı hapa günde 1 adet içiyorum.. 9 gün sonra kontrolüm var..İnşallah düşer...Bana iyot damlası vermedi buarada..
Annem guatr ameliyatı oldu..Tiroid problemi var ömür boyu ilaç kullanacak..Ama bende yoktu böyle seyler...Gebeliğimde başlıyor yükselmeye...Sürekli takip altında kalmalıyız yapacak birşey yokSizin ailede bu hastalik var miydi acaba yoksa gebelikte mi cikti bu durumunuz
Doğru söylüyorsunuz Allah sifa versin annenize de tesekkurler cevaplariniz icin.. son bir sorum olacak folik asit tarzi multivitamin vs kullanıyor musunuz pekiAnnem guatr ameliyatı oldu..Tiroid problemi var ömür boyu ilaç kullanacak..Ama bende yoktu böyle seyler...Gebeliğimde başlıyor yükselmeye...Sürekli takip altında kalmalıyız yapacak birşey yok
Amin inşallah sağolun..Rica ederim ne demek..Doğru söylüyorsunuz Allah sifa versin annenize de tesekkurler cevaplariniz icin.. son bir sorum olacak folik asit tarzi multivitamin vs kullanıyor musunuz peki
Benim ilk gebeligimde de yüksekti bunda da 4ün üzerinde çıktı hemen ilaca başladımHanimlar 5 haftalik gebeyim kan değerlerimde tiroidim 3.28 cikti hemen ilgili doktora göründüm ve 25 mg euthyrox hafta ici yarısı haftasonu tam al dedi ayrıyeten her gün iyot damlasi verdi bir damla seklinde. Ancak yanlis anlamadiysam iyot damlasi troidi yükseltiyomus (yanlış anlamis olabilirim) zaten yuksek benim kafam karıştı lutfen bilen biri aydinlatabilir mi
Hayır canım vermediİlaç tamam da iyot tsh yi yükseltiyomus diye duydum size vermisler miydi acaba iyot damla olarak ekstra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?