• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik ve utanç

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
18
37
merhaba arkadaşlar cok baskı altında bir cocukluğum olmadı.cinsel istismar yada bu yönde travma yaratıcak bir geçmişim olmadı fakat ben hamilelikten utanıyorum malesef:KK43: nedenini bilmiyorum bir türlü çözemedim. birilerinin rosa lina hamileymiş diye konusmaları yada karnımın şişecek olması falan utanç verıyor bilinçaltımda ne gizli bilmiyorum.edebi yada dini açıdan bakmıyorım olaya benim gibi hisseden biri daha yoktur sanırım.birde sosyal medyada her hamilenin eli karnında pozu ben asla öyle olamam ben anormalim ya:110:

Son düzenleme:
hamilelikle alakalı ailede ki tavır ne yondeydi peki..hamilelikle ilgili seylerden erkeklerin yanında bahsedilirmiydi..
bizim millet sacma sapan seyleri sorun edebiliyor cunku hamile yahu hepimiz bir iliskinin urunleriyiz:) doga kanunu bu ustelik cokda kutsal bir olay ama bende rastlıyorum asermekden bahsedilince bile erkek varsa sus aman ayıp oluyor valla ben hic tınlamamda :)

hamilelikle alakalı ailede ki tavır ne yondeydi peki..hamilelikle ilgili seylerden erkeklerin yanında bahsedilirmiydi..
bizim millet sacma sapan seyleri sorun edebiliyor cunku hamile yahu hepimiz bir iliskinin urunleriyiz:) doga kanunu bu ustelik cokda kutsal bir olay ama bende rastlıyorum asermekden bahsedilince bile erkek varsa sus aman ayıp oluyor valla ben hic tınlamamda :)
ailede normal karsılanıyor kimse gizleme gereği duymazdı mesela ama ben cocuklugumda birsey hatırlıyorum annem kardeşime hamile iken kuzenımın dogum gunune gitmiştik annemin resim cekılmesini istememiştim karnı kocamandı o yüzdendi galiba...

Çok garip evet ama bu sizi ne kadar etkileyecek hamileyken o önemli. Eğer sadece biraz utanacak çok bu konuda konuşmayacaksanız sorun yok. Ama bu yüzden sokağa çıkmaya çekinir hale gelecekseniz sorun tabi ki, o zaman aşmanız gerekir diye düşünüyorum.

Hamile kalırsan herkes o işi yaptığınızı bilecek tabii haklısın :KK66: ( Bu sebeptense )

Ne sen , ne sex , ne kocanla yatak ilişkin , ne hamileliğin , ne hamiş karnınla verdiğin poz ; ayıp değil , günah değil .

Sokaklar iyi ki doğurmuşum , iyi ki yapmışım diyenlerden geçilmiyor , onları örnek al :KK70:

Son düzenleme:
Bende senin gibiydim. Ama suan sanki yillardir hamile gibiyim. Utanmiyorumda. Hatta kullaniyorum bu durumu;))) markette dun hamileyim deyip cilegin tadina bile baktim.

Sikma canini. Belli olana kadar en yakinlar haric soylememek en iyisi bence de, yoksa her kafadan bir ses cikiyor.

Belli oldukdan sonra da 2-3 kisi yorum yapinca, hemen duruma alisacaksin, cok dogal gelecek zaten.

Sikma canini. Belli olana kadar en yakinlar haric soylememek en iyisi bence de, yoksa her kafadan bir ses cikiyor.

Belli oldukdan sonra da 2-3 kisi yorum yapinca, hemen duruma alisacaksin, cok dogal gelecek zaten.
bende doğallaşıcak diye düşünuyorum bir zaman sonra :) yaşamadan bilemıyoruz bende bu ciddi kararı vermeden once kafamdaki her sorunu masaya yatırıyorım burda sizinle paylasıp cok güzel fikirler ediniyorum cok teşekkürler

ay bence de tam tersi. hamilelik gurur kaynağı ve çok sempatik ve güzel bi görüntüye sahip oluyor hamiş kadınlar. ALLAHIM HER İSTEYENE VE BANA DA NASİP ETSİN İNŞALLAH

Hamile kalırsan herkes o işi yaptığınızı bilecek tabii haklısın :KK66: ( Bu sebeptense )

Ne sen , ne sex , ne kocanla yatak ilişkin , ne hamileliğin , ne hamiş karnınla verdiğin poz ; ayıp değil , günah değil .

Sokaklar iyi ki doğurmuşum , iyi ki yapmışım diyenlerden geçilmiyor , onları örnek al :KK70:
Ayyy Allah iyiligini versin aslı bu gerçekten harfi harfine doğru :D evlendiğimizin ertesi günleri insanlar bana tuhaf tuhaf bakıyormuş gibi gelirdi sonuçta evlenince malum gerdek olayı var ya ailemden filan çok cekinmistim utanmistim :(

Bnce hic utanma niye utaniyorsunki dunyanin en guzel seyiyle yasamaya basliyorsun icinde atan bir kalp sana ait senin bebegin...
Ne kadar guzel...
Allahim boyle guzel bir duyguyu yasattigi icin sukretmelisin canim

Bence dünyanın en güzel şeyidir içinde bir can taşımak, çok büyük bir mucize, neden utanasınız ki?

Back
X