Hamilelik ve uykusuzluk

yezal

bir canda iki kalp
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
531
2
46
Diğer
Son 1 aydir hic uyuyamiyorum nerdeyse sizler nasil basediyorsunuz onerilerileriniz var mi uyuyabilmek icin?

canım ben 2010 ağustos annesiyim.hamileliğimiz mevsim olarak zor bir zamana denk geldi. son 1 ay ben de hiç uyuyamamıştım uzun uzun.geceleri yatmadan önce duş alırdım bornoz bile bana fazla gelirdi. ıslak saçla yatardım gece de sürekli neredyse saatte 1 tuvalete kalkardım.açıkcası aralıksız ,derin bir uyku için ben pek çözüm bulamaıştım.ama azcık uykum geldiği anda saat kaç olursa olsun hemen yaıp uyudum kısa kısa...vücudunun bebeğe hazırlandğı gibi uykuların da bebeğe hazırlanma döneminde şuan...hamilelikteki gece uykusuzluğundan dolay bebek de doğunca geceleri inan çok zorluk çekmeyeceksin geceleri,alışmış olacaksın çünkü...hayırlı doğumlar...

bende çok uykusuzluk çekiyorum son iki buçuk aydır hemde, yata girip dönüp duruyorum en az bir saat sonra kendiliğimden yatmış oluyorum ama geceleri sık sık kalkıyorum sabahlarıda öyle iki saatde bir bazen bir saate bir uyanıyorum, ilk önceleri uyuyamamak çok sinir ediyordu beni ama artık alıştım diyom herhal Rabbim bizi anneliğe uykusuzluğa alıştırıyorki bebek olduğunda çok zorluk çekmiyelim, galiba bebek olduktan sonra bu günlerimizi bile arıyacaz ama onlar sağlıklı olsunda biz bi şekilde katlanıyoruz az kaldı mutlu sona varmaya Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ben sabaha kadar em az 20 kez tuvalete gidiyorumdir abartisiz 5-10 dk da bir tuvaletteyim sürekli idrarın geldigini dusunuyorum bir kac damla da olsa rahatsız ediyor iste , hayirlisiyla gelselerdi artik:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…