C Cierrr Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2014 121 11 18 35 Avusturya 22 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cierrr #1 Kızlar 12+3 hamileyım gecen gün bacaklarımda varis oldugunu farkettım inanılmaz telaşlandım. Önümüzdekı salı randevumuz var.kızlar başına böyle bişey gelen var mı nasıl bı tedavı uygulanıyor
Kızlar 12+3 hamileyım gecen gün bacaklarımda varis oldugunu farkettım inanılmaz telaşlandım. Önümüzdekı salı randevumuz var.kızlar başına böyle bişey gelen var mı nasıl bı tedavı uygulanıyor
miskokulum canlarım...Kağan&Kerem Kayıtlı Üye 19 Aralık 2008 13.816 429 448 22 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cierrr #2 2.gebeliğimde bende de oldu.Hatta vajinal varis de oldu.Bacaklarım da yumak yumak mosmordu.Doğumdan sonra %80'i geçti.Hiç bir ilaç kullanmadım
2.gebeliğimde bende de oldu.Hatta vajinal varis de oldu.Bacaklarım da yumak yumak mosmordu.Doğumdan sonra %80'i geçti.Hiç bir ilaç kullanmadım
C Cierrr Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2014 121 11 18 35 Avusturya 22 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cierrr #3 miskokulum .!.: 2.gebeliğimde bende de oldu.Hatta vajinal varis de oldu.Bacaklarım da yumak yumak mosmordu.Doğumdan sonra %80'i geçti.Hiç bir ilaç kullanmadım Genişletmek için tıkla... Anladım canım ınternette okuyorum iyce gözüm korkuyor inan ;(
miskokulum .!.: 2.gebeliğimde bende de oldu.Hatta vajinal varis de oldu.Bacaklarım da yumak yumak mosmordu.Doğumdan sonra %80'i geçti.Hiç bir ilaç kullanmadım Genişletmek için tıkla... Anladım canım ınternette okuyorum iyce gözüm korkuyor inan ;(