Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar herkese.Hamilelik sürecimin 13. Haftasındayım.Yüzümde kıllanma oluştu.Alıyorum her gün batık gibi her gün yeniden başka yerde cıkıyor.Çok sinirimi bozuyor bu durum.Böyle bir durum yaşayan var mı
Merhabalar herkese.Hamilelik sürecimin 13. Haftasındayım.Yüzümde kıllanma oluştu.Alıyorum her gün batık gibi her gün yeniden başka yerde cıkıyor.Çok sinirimi bozuyor bu durum.Böyle bir durum yaşayan var mı
Bende de oldu ilk bir tanedeydi. İki üç ay almadım. Çoğalmasını diye . Sonra çektim. O tek tüyü yine üç ay sonra aldım. Ama doğum yaptiktan Sonra farkettim boynumda kume şeklinde çıkmış ama yumuşak tüyler şimdilik dokunmuyorum. Normal bir durum
Bende de oldu ilk bir tanedeydi. İki üç ay almadım. Çoğalmasını diye . Sonra çektim. O tek tüyü yine üç ay sonra aldım. Ama doğum yaptiktan Sonra farkettim boynumda kume şeklinde çıkmış ama yumuşak tüyler şimdilik dokunmuyorum. Normal bir durum
Belki cildiyeye gitmek lazım. Ama hamilesin diye pek bir şey yapmıyorlar. Hormonlar yüzünden. Benim göbek bölgem acayip tüylendi. Tüy demek ayıp olur erkeklerden daha cok