Hamilelik yardım :(

tugceuzuunn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
13
0
1
30
Arkadaşlar yardım. Sorunum şu, ben en son 21 Eylülde adet gördüm 23 24 ekimde adet görmem gerekirken birlikteliğim oldu ve ben ella kullandım o yüzden ekim ayında adet görmedim. 17 kasımda tekrar bir birlikteliğim oldu şu an 5 haftalık hamileyim. Fakat benim sorum şu, ekimde adet görmediğim için kafam çok karışıyor. Bu bebek 23 ekimde olan ilişkimden olsaydı son adet tarihim baz alınırdı yani 21 eylül ve bebek yaklaşık 7 8 haftalık olurdu. Yani kasım ayında olan ilişkimden olmuştur değil mi

Arkadaşlar yardım. Sorunum şu, ben en son 21 Eylülde adet gördüm 23 24 ekimde adet görmem gerekirken birlikteliğim oldu ve ben ella kullandım o yüzden ekim ayında adet görmedim. 17 kasımda tekrar bir birlikteliğim oldu şu an 5 haftalık hamileyim. Fakat benim sorum şu, ekimde adet görmediğim için kafam çok karışıyor. Bu bebek 23 ekimde olan ilişkimden olsaydı son adet tarihim baz alınırdı yani 21 eylül ve bebek yaklaşık 7 8 haftalık olurdu. Yani kasım ayında olan ilişkimden olmuştur değil mi
Ultrasonda 5 haftalikmi cikiyor bebegin eğer öyleyse ekimde hamile kalmis sin eylül sonu ekim basi gibi

İmkanı yok 23 ekimde ilişkim oldu başında değil sonra ertesi gün hapı kullandım zaten ve 25 gün sonra test yaptığımda negatif çıktı

Hayır olmadı. Kafam burda karışıyor zaten. Ama düşünüyorum bebek 23 Ekimde olsa son adet tarihime göre 9 haftalık falan olması lazım. İlişkiye girdiğim tarihten hesaplarsamda 6. Haftanın bitmiş olması lazım ama daha 5 haftalık

bunları detaylı öğrenme şansım var mı acaba herhangi bir testle

Bi de yardmcı olur mu vilmyrm ama ben de o haptan kullanmştm ve adetim 40 45 gün kadar gexikmeli gelmişti. senin de öyle olucaktı büyük ihtimalle. o yüzden lafanı karştrmştr. ultrasknda ne çkıyosa onu baz al zaten doktorun yönlendirir. kafana takmana gerek yok bence

Evet ama işte ben o haptan sonra adet olmadan hamile kaldım. Yani o haptan sonra adet olmasam da yumurtalama dönemine girerim dimi

Evet ama işte ben o haptan sonra adet olmadan hamile kaldım. Yani o haptan sonra adet olmasam da yumurtalama dönemine girerim dimi

Girmişsindir bence. başka kullanan arkadşlarm da var mesela onlar giç gecikme yaşamadılar. bünyeue göre ilaçların verdiği tepkiler değişebiliyo. ben ağır ilaçlar kullandpm zamanlarda direk qdetim gecikirdi mesela. tamamen şaşırtıyo bünyeyi. sana da aynı şey oldu sanıyorum. doktorun ne dedi peki bu duruma? açıklama yapmadı mı sana

Doktorum sadece 5 haftalık dedi 23 ekimde bir ilişkiye girmiştim ondan mıdır kasım mıdır dedim. Senin ekim ayında adet görmüş olman gerek bu bebek ona göre dedi yani kasım ayından dedi. Ama her doktor farklı cevap veriyor sorularıma

Doktorum sadece 5 haftalık dedi 23 ekimde bir ilişkiye girmiştim ondan mıdır kasım mıdır dedim. Senin ekim ayında adet görmüş olman gerek bu bebek ona göre dedi yani kasım ayından dedi. Ama her doktor farklı cevap veriyor sorularıma

Hiç taklma bence sen bu tarih mevzusuna. zaten ultrasonda dedğim.gibi nelli oluyo her şey

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:

Back
X