Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hamilelik, yenidoğan ve 0-3 yaş arası

Plumberry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
4
1
1
28
Merhaba, 1 buçuk aylık gebeyim erken ama yinede bebeğime ve kendime bizi rahatlatacak kolaylık sağlayacak hayat hileleri işimize çok yarayacak kesinlikle alın diyeceğiniz anne bebiş eşyaları var ise lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız? Uçsuz bucaksız bir alışveriş yelpazesi var ve kafam çok karıştı ihtiyacım olmayacak kısa süreli eşyaları almak istemiyorum. Hem ekonomik hem zamandan kazandırıcak eşyalar beslenme için önerdiğiniz yiyecekler varsa anne ve bebekle alakalı avantajlı ve dezavantajlı nesneleri durumları söyler misiniz? İlk gebeliğim yardımcı olursanız çok mutlu olurum ♡

Merhaba otamatik sallanan ana kucağından almıştım 2 çocuğumda 7 ayına kadar falan onda yattı bence çok kullanışlı ve kesinlikle alınması gereken şeylerden biri reflü yatağı

Hamilelik asla alınmaması gereken birşey bence almadım sadece kendi bedenimden 1 2 beden büyük kıyafetler aldım hem hamilelik boyunca hemde doğumdan sonraki 5 6 aylık süreçte kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…