Hamilelik yerleşme kanaması nasil

Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var ben Mayıs ayinin 22 sinde çatlatma iğnesi oldum ama haziranin 8 inde adet oldum adetim çok değişik bir şekilde geldi normalde 6 gün süren adetim 3 gün sürdü ve kahvrengi gibi koyu ve az geldi ben adet oldum diye arweles içtim bu tane ondan mı dedim aceba ama normalde de içtiğim zamanlara yine çok kanamam olurdu ve normalde çok siidetli geçen ağrım bu ay hiç olmadı hamile olma şansım varmı aceba bu durumu yaşayan varmi
Nisan 22
Mayıs 8 mi demek istediniz:)

Aslında adetim bittikten 2 gün sonra yaptım negatif çıkmış 13 Mayısta bidaha yapmatim şuanda çok akıntım var sadece

Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var ben Mayıs ayinin 22 sinde çatlatma iğnesi oldum ama haziranin 8 inde adet oldum adetim çok değişik bir şekilde geldi normalde 6 gün süren adetim 3 gün sürdü ve kahvrengi gibi koyu ve az geldi ben adet oldum diye arweles içtim bu tane ondan mı dedim aceba ama normalde de içtiğim zamanlara yine çok kanamam olurdu ve normalde çok siidetli geçen ağrım bu ay hiç olmadı hamile olma şansım varmı aceba bu durumu yaşayan varmi
Aynı şeyi bende yaşıyorum ya ilişkiden sonra pembemsi bi lekelenme oldu adetime 4 gün vardı daha sonra adet oldum ama 6 gün süren adetim 2 gün yoğun (pıhtısız) sonraki günler az az geldi ve ben sancıdan duramam mutlaka 2-3 öncesinden ağrı kesicilerle başlarım sadece başladığı gün majezik aldım çok değişik bi ağrım vardı normal beni zorlayan ağrı gibi değildi 10-15 dk sürdü geçti pek anlam veremedim yumurtlama dönemimden sonra kasık ağrılarım başladı ve göğsüm şiş adetime 8 gün var test yaptım ama negatif 2-3 gün kala tekrarlayacağım çünkü arkadaşım aynı bu şekilde üstüne görmüş hamile olduğunu öğrenmiş bende de soru işareti oluştu bu yüzden 😅

Merhabalar adetim 9 gün gecikti hamile kalmak için uğraştığımdan beri adetim gecikiyor bu ay 4 gün gecikince kan verdim negatif çıktı 9. Günde adet oldum sandım pembe kan geldi ilk gün lekelenme sonra iki gün sürdü ama çok az hep sıvı kandı kaset test yaptın negatif çıktı halsizim göğüslerimde sızlanma geçti ama şiş hala karnım şiş bu durumda ne yapmam lazım hamilemiyimdir buraya ilk defa yazıyorum

Back
X