Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelik nasıl geçiyorsa bu bebeğe yansıyor. o yüzden sakin olmaya çalışın. siz her gün hastaneye de gitseniz bir şey olacaksa olur. sizi çok iyi anlıyorum. insan o ufacık şey karnına düştüğü andan itibaren anneliği hissediyor. ama dediğim gibi hamilelikte sizin sakin olmanız doğduğu zaman bbeginize yansimis olur. duayla vaktinizi geçirmenizi öneririm. tadını çıkarın hamileliğin. ve hamilelik doğal bi süreç . siz birşey yapmasanizda gelip geçiyor. bende dogum sonrasına yoğunlaşin. özellikle emzirme konusunaGunaydn kzlar 9 haftalk hamileyim ama sürekli korkuyorum acaba bebegm iyimidr kalp atsları iyimdr bi sorun varmi dye surekli doktra gitmek istyrm her hafta doktra gidyrm varmi byle olan nappıcam byle 9 ay nasl geçcek nasl kurtulabilirim yardmci olurmusunz
Ne zamn geciyor canm inan ki 9 ay nasl geccek bilmyrm bende ani bi hareket ediyrm hemen doktra gtnek istyrm bisi oldumu acaab dyeSeni çok iyi anlıyorum, bende basit sebeplerden doktora giderdim amacım kalp sesini duyup rahatlamaktıama geçecek bi kaç haftaya merak etme öyle olursan gerçekten zor geçiyor hamilelik, çocuğa kolay kolay bişey olmuyor Allah'ın izniyle korkma rahat ol
![]()
Tsekkr edrm canm biraz dha sakin olmam lazm galiba ama iste elimden gelmiyor surekli korkuyorm doktra gidip kalp atsnı duymak istyrmhamilelik nasıl geçiyorsa bu bebeğe yansıyor. o yüzden sakin olmaya çalışın. siz her gün hastaneye de gitseniz bir şey olacaksa olur. sizi çok iyi anlıyorum. insan o ufacık şey karnına düştüğü andan itibaren anneliği hissediyor. ama dediğim gibi hamilelikte sizin sakin olmanız doğduğu zaman bbeginize yansimis olur. duayla vaktinizi geçirmenizi öneririm. tadını çıkarın hamileliğin. ve hamilelik doğal bi süreç . siz birşey yapmasanizda gelip geçiyor. bende dogum sonrasına yoğunlaşin. özellikle emzirme konusuna
aaa bunu bende düşünmüştüm , icat etmişler demekSakin olmaya çalış canım , kötü düşünmek kötü şeyleri çeker derler, iyi düşün iyi olsun.
Birde telefon için bazı uygulamalar var, Bebek kalp sesini ultrason gibi dinletiyor, araştır istersen
Canm hersye odaklya calsyrm kitap okuyrm baska seylerle mesgul olmya calsyrm ama yine aklma gelyrRahat olun süreki olarak hamileliğinize odaklanmayın kitaplar okuyun bir uğraş edinin kaygı başladığı zaman kendinizi yatıştırın bende bebeğimde iyiyiz az kalmış
Kurtulacaksın yakında bu kaygı ile devam edersen bu defada yemesini uykusunu oynamasını problem edersin
Nasl telefn icin canm byle bisi varmi nerden arastrabilrmSakin olmaya çalış canım , kötü düşünmek kötü şeyleri çeker derler, iyi düşün iyi olsun.
Birde telefon için bazı uygulamalar var, Bebek kalp sesini ultrason gibi dinletiyor, araştır istersen
Bende surekli huzursuzm korku icindeym insallah bi zarari olmazRiskli gebelikti benimki. Sürekli ağladım. Şimdi oğlum 10 aylık hâlâ huzursuz,her şeye ağlayan bir bebek. Sakin olun
Evet vardı ama ücretli diye almadım ben. AppStore da görmüştüm.aaa bunu bende düşünmüştüm , icat etmişler demekhamileyken keşke böyle birşey olsa diyordum
Canım ben iPhone için biliyorum, AppStore dan baby heart beat veya heart sounds gibi yaz çıkar. Ama diğer telf lar için uygulamalar da vardır mutlakaNasl telefn icin canm byle bisi varmi nerden arastrabilrm
Bİrde sana gebelik grubu annelerini takip etmeni öneririm, benim için çok faydalı olmuştu. Mesela hangi ay Doğum yapacaksan o grup anneleri oluyor KK da. Herkesin derdi aynı olunca paylaşacak şeyde çok oluyor hemde stresini sıkıntını gidermene yardımcı olurlar diğer gebelerGunaydn kzlar 9 haftalk hamileyim ama sürekli korkuyorum acaba bebegm iyimidr kalp atsları iyimdr bi sorun varmi dye surekli doktra gitmek istyrm her hafta doktra gidyrm varmi byle olan nappıcam byle 9 ay nasl geçcek nasl kurtulabilirim yardmci olurmusunz
Bende harektlerini hissetmeye baslasam rahatlicam canm ya kac haftada hissedlyoİlk zamanlardan aklından çıkmaması çok normal ilk hevesle ama zamanla alışıyosun birde hareketlenince orda olduğunu hatırlatıyor sana gayet rahat oluyosun :) dürtüyorum arada hemen vuruyor burdayım korkma der gibi![]()
Doktra guvendgm icin surekli gtmek istyrm canm doktr hersey normal dedgi zaman rahtlytmCanım bu kadar endişeli olman iyi bişey değil tamam düşünüyorsun ama 9 ay böyle geçmez. Doktorun dediği zamanlarda gitmelisin extra bi durum olursa yine istediğin zaman gidersin. Zaten kontrol altında oluyosun. Doktoruna guvenmiyorsan degistir