Hamilelik

Mrvmrvkml

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
8
1
1
35
Merhaba benim adetime 8 gün var midem ara sıra bulanıyor diye arkadaşlar hamilelik testi aldırdı yaptıktan sonra baktım negatif 1 saat sonra tam atıcakken bir baktım ki ikinci çizgi çok silik ama görünüyor dayanamadım akşam dahada ucuzuundan bir tanede daha gebelik testi aldım ama onda sonuç negatif nolur ban bişi söyleyin benim gibi olupta hamile kalan vat mı birde 6 gün önce belli eden gebelik testi aldım onu daha yapmadım yarın yapıcam ama korkuyorum lütfen bana yardımcı olun bir şey daha belirtmek istetimki ovülasyon testine göre haraket ettim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Daha test için erken canim diger testinide yapma bi kaç gün bekle bide bulanti için çok erken bulanti 5 hafta bitince başliyo hamile bile olsan şimdi bulanmaz

Öncelikle varsa bile idrara gecmedigi icin çıkmaz. Belli bir süreden sonra çıkan sonuç gecersiz oluyor. Aynen yaşadım ki benim adettimde gecmişti 2. Çizgi gec saate bi baktim var. Sabahına adet olmuştum. Allah kucagına almayi nasip etsin bebişini

Canım adet günün den 6 gün önce sonuç veren idrar testi dogru sonuç veriyor ben yaptım hamile olduğumu öğrendim ama bulantı icin daha erken 8 gün önce ancak yumurtlama donemin de olma ihtimalin yüksek yumurtlama zamanı da o testler silik ciZgi gösterebiliyor

Merhaba arkadaslar bende hamile kalmak istiyorum ilk bebegimi dusuk oldugu icin kurtajla aldirmak zorunda kaldim simdi olmuyor doktora gittik hicbir sebebi yok olmamasi icin benim gibi olan varmi ne yapmam gerek 19gunluk bi gecikmem var 15.gunde test yaptm doktora gittim kan idrar ulturason bakildi negatif cikti 0.35 cıktı kan testinde birsey ifade etmiyormus sağ kasigim agriyor ara ara atmalar oluyor ilk olusum olasa bu testlerinhepsinde gorunurmuydu

CANOM öncelikle geçmiş olsun Rabbim bir daha yaatmasın yanlış anlamadıysam 15 günlük bir gecikmeden bahsetmişsin kanda çıkmaması mümkün değil 15 gün gecikme ile psikolojik olarak gecikme yaşıyor olabilirsin Rabbim en kısa zaman d a tekrarını nasip etsin insaşlah

Tesekkur ederim amin insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…