- 1 Temmuz 2017
- 14
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Ugurlurabia
-
Teşekkür ederim canım2 gün sonra tekrar yaptır canım. İkiye katlamalı. Değerin çok çok düşük değil aslında ama bilemedim. Belki geç döllenme olmuştur.
Bilmiorm canimya ne mutlu olabildm ne mutsuz inşallah dediğin gibidir idrar testi çok belli çıktı aslında ama şüphe soktu doktor içime artık iki gün snra bidaha yaptırım kimseyede söylemedimBazen ben bu dr lara anlam veremiyorum 500 küsür değere neden düşük dedi acaba.ben 300 küsür değerle gittim ikinci sefere kan testini yenilemek için değil ultrasonda keseye bakmak için çağrdı.yani hamilesin canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin☺
İnslalah canım dediğin gibi olur yaCanım bende öğrendiğimde 42.92 ydi. Doktor sadece pozitif ama suan sınırda 2 gün sonra tekrarla dedi tekrarladim katlamis birdaha 10 gün sonraya çağırdı kese için çok şükür hersey yolunda gitti takma kafana o kadar yukseldiyse katlar merak etme
Farklı bi dr a git bence bideBilmiorm canimya ne mutlu olabildm ne mutsuz inşallah dediğin gibidir idrar testi çok belli çıktı aslında ama şüphe soktu doktor içime artık iki gün snra bidaha yaptırım kimseyede söylemedim
Merhaba bende bi günlük gecikme var şu an..olur da hamile isem eğer dün gece ilişki yaşamış olmam sıkıntı yaratır mı çok zorlandım ilişkide dün aklıma takıldı da ?Bazen ben bu dr lara anlam veremiyorum 500 küsür değere neden düşük dedi acaba.ben 300 küsür değerle gittim ikinci sefere kan testini yenilemek için değil ultrasonda keseye bakmak için çağrdı.yani hamilesin canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin☺
Bunu en iyi dr bilir canm eğer hamileysen ve bebekte gayet sağlıklı herhangi bi düşük tehlikesi falan yoksa bi sakıncası olcanı düşünmüyorum ama zorlandım demişsiniz bence en iyisi bi dr a görünün ve emin olmak için test yaptırınMerhaba bende bi günlük gecikme var şu an..olur da hamile isem eğer dün gece ilişki yaşamış olmam sıkıntı yaratır mı çok zorlandım ilişkide dün aklıma takıldı da ?
Regl başladı canımBunu en iyi dr bilir canm eğer hamileysen ve bebekte gayet sağlıklı herhangi bi düşük tehlikesi falan yoksa bi sakıncası olcanı düşünmüyorum ama zorlandım demişsiniz bence en iyisi bi dr a görünün ve emin olmak için test yaptırın
Üzülme canm inşallah en kısa zamanda sende annelik duygusunu tadarsın♡Regl başladı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?