Hamilelik

Mrvmrvkml

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
8
1
1
35
merhaba kızlar lütfen yardımcı olun benim bu konularda pek bilgim yok en son 26 haziranda ade olmuştum bu ay adet olmadım iki gün önce kan testi yaptım 872'80 çıktı bugün tekrarladım 2079,6. Çıktı bu değerler normal mi kaç haftalık hamileyim bu arada karnım ağrıyor ve su gibi akıntım var şimdiden teşekkürler

Gayet normal sonuçların canım.. Tebrik ederim. 4-5 haftalık hamile görünüyorsun. İlk haftaların şu anda. Dinlen bol bol. Kendini yorma. Sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah

güzel sonuçların aşşalah hamilesin allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

Merhaba Öncelikle kusura bakmayın yeni konu açma bilemediğim için buraya yazıyorum yardımcı olursanız çok sevinirm yeni katıldım..en son 22 temmuzda regl oldum bitti ve eşimle pazar günü ilişkiye girdk yani reglinin ilk gününden sayarsak 15.gün.korunmadık.4 gün oldu.Hamile olma olasılığım sizce nedir haftayada tatile gidicem ve regli haftama denk geliyor geciktirici alsam almasam mı? şimdiden teşekkür ederim

SANIRIM 6 HAFTALIK FALAN

BENCE HİÇ BİR ŞEKİLDE RİSKE ATMA HER İLİŞKİ KORUNLAI YADA KORUNMASIZ HAMİLELİK RİSKİNİN %50 SİNİ TAŞIR

BENCE HİÇ BİR ŞEKİLDE RİSKE ATMA HER İLİŞKİ KORUNLAI YADA KORUNMASIZ HAMİLELİK RİSKİNİN %50 SİNİ TAŞIR
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin bende oyle dusunuorum bekleyip gorhcem peki bir soru daha sormak istiorum hamile olup olmadigimi testle ne zaman anlarim

4 5 hafta sat tarihine gore standartta. Ultrasona girersin on gune maks:) hayrli olsun cnm

Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin bende oyle dusunuorum bekleyip gorhcem peki bir soru daha sormak istiorum hamile olup olmadigimi testle ne zaman anlarim
Reglin gectigi 5. Gun anlasiliyo. Predictor erkn gblk testi var

KESİNLİKLE ADETİNİN GECİKMESİNİ BEKLE... BEN 21 HAZİRANDA ADET OLMAM GEREKİYORDU 18 DE KAN TESTİ YAPTIRDIM. NEGATİF ÇIKTI DOKTOR RAHİME BAKTI NEGATİF DEDİ. SONRA ADETİM GEÇTİ 3 GÜN ECZANEDEN ALINAN TESTLER POZİTİF KAN TESTİ POZİTİF ÇIKTI. SABIRSIZLIK YAPMA ADETİN GEİKSİN GİT KAN TESTİ YAP.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…