Hamilelik

Byn selen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
1
0
1
30
Ya mesala bugün adetim bitti yarın iliskiye girdik eşim çocuk olsun istedi yaptı iliskiye girdik acaba hamile kalirmiyim ilk dır 10 gün oldu evleneli

adet bitwr bitmez gebe kalma olasılığı düşük ama belli de olmaz
bu şekilde gebe kalan bayanlar var

Ya mesala bugün adetim bitti yarın iliskiye girdik eşim çocuk olsun istedi yaptı iliskiye girdik acaba hamile kalirmiyim ilk dır 10 gün oldu evleneli
Beklenen adet tarihinizden 14gün önce ilişkiye girerseniz yumurtlamanın olduğu tarihtir ve gebe kalabilirsiniz. Bu nedenle 13 14 15 16 gün kala ilişkiye girerseniz spermin yumurtayl karşılaşma olasılığı çok fazla. Diğer günler yumurta atımınız yok sperm gelse de dölleyemez tüpe girmeli yumurtanız yumurtalıklardan atılmış olmalı. Eğer 25 günde bir adet görüyorsanız 11. Gün yumurtlarsınız 9 10 11 12 de ilişkiye girerseniz sperm yumurtayı dölleyebilir. Ve eğer adetiniz 9 10 gün sürüyo da siz bitince hemen ilişkşye girdiyseniz yumurtlamanızı yakalarsınız. Adetten hemen sonra hamile ancak bu şartlar altında kalabilirsiniz. Kaç günde bir adet görüyorsunuz ne kadar uzun düzenli mi biz bunları bilmiyoruz bu şartları sağlıyosanız kalınır ancak.

• Kalınma ihtimali düşük dahi olsa kalınabilir. Ben ve bir çok tanıdığım adeti bittiği gün hamile kaldık

Iyi gunler arkadaslar ben en son araligin 21 inde hastalandim ovulasyon donemimde ocagin 6siydi ocagin 21inde hastalanmam lazimdi ama olmadim agrilarim var sanki olmusum gibi ama olmadim. Iki kere test yaptim cikmadi 24ünde kan testi yaptim ondada cikmadi bugun 26si ve hala hastalanmadim acaba gec döllenme olabilir mi kac gin snra kan testi yaptirayim

Back
X