Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım ben e hamilesin hemen kan testi yaptırSizce hamilemiyim?
2. çizgiyi gördüm gibi hayırlı olsun :)Sizce hamilemiyim?
Teşekkür ederim2. çizgiyi gördüm gibi hayırlı olsun :)
♡☆♡☆♡♡☆♡☆♡Teşekkür ederim
Hanımlar merhaba,
2 yıllık evlıyız bırkac ay onceye kadar esım korunuyordu ancak gectıgımız ay cocuk ıstedıgımız ıcın ay ılk defa korunmasız ılıskıye gırdık ve sonuc tabı husran.Genelde adetım duzenlıdır 26-27 gunde bır regl olurum.Reglden 5 gun once erken gebelık testı yaptım ve negatıf cıktı tamam bu ayda olmadı dedım tam kabullendım bu seferde gunum gelmesıne ragmen hastalanmadım.Bu ay beklenen adet tarıhım 4 eyluldu ancak dun regl olmadım bugunde aksama dogru gunluk pedımde bırkac damla kadar kahverengı akıntı gordum devamıda gelmedı.Ne gebelık nede adet belırtılerım var kafam cok karıstı daha once boyle bır durum yasayan varmı sızce ne olabılır yardımınıza ıhtıyacım var ?
Kan testinde ne zaman çıkıyor kesin ben günüm gelmeden yaptırdım bişey çıkmadıkan testi yaptırın kesin çözüm
Kan testinde döllenme olduysa 12 - 13 gün sonra b-hcg yükseliyor kanda. Acele etmeyin belki geç döllenme de olabilir...Kan testinde ne zaman çıkıyor kesin ben günüm gelmeden yaptırdım bişey çıkmadı![]()
İnşallah öyle umut ediyorumKan testinde döllenme olduysa 12 - 13 gün sonra b-hcg yükseliyor kanda. Acele etmeyin belki geç döllenme de olabilir...
Koku hassasiyetim oldu ilk önce , diğerlerinde olmayan belirtim olarakta göğüslerim çok hassaslaştı. Ara ara Lekenmem oldu , oda yerleşme kanamasıymış. Rabbim sağlıkla kavuştursun canım isteyen her kadına tattrsın inşallah.
İnşallah öyle umut ediyorumnasıl belirtiler olmustu sizde
![]()
Hay masallah diyelim sağlıkla büyütün darısıda bizeKoku hassasiyetim oldu ilk önce , diğerlerinde olmayan belirtim olarakta göğüslerim çok hassaslaştı. Ara ara Lekenmem oldu , oda yerleşme kanamasıymış. Rabbim sağlıkla kavuştursun canım isteyen her kadına tattrsın inşallah.
Ve ben spiralle hamile kaldım , üstelik kayma bile olmamış spiralimde. Veren Allah veriyor üçüncü bebeğim.
İnşallah canım inşallah.Hay masallah diyelim sağlıkla büyütün darısıda bize
Can'ım 2-3 haftalık falan şimdiden hayırlı olsun sag Salim kucagına alırsın insallahBana yardimci olur musunuz son adet tarihimi tam hatirlamiyorum 3 gun once bhcg yaptirdim 205.5 cikti kac haftalik gebeyim
EvetSizce hamilemiyim?