HAMİLELİK

Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun ben birşey sormak istiyorum benim adetim iki gün gecikti ve idrar testi yaptım negatif çıktı bu arada mide bulantılarım oluyo ara ara ve uykum geliyor kan testi yaptırmadım daha önce düşük yapmıştım korkuyorum birde sol ve sağ kasığımda batmalar var iki üç gündür de kabızlık yaşıyorum idrar testi yanılmış olabilir mi acaba ?

Merhaba öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun ben birşey sormak istiyorum benim adetim iki gün gecikti ve idrar testi yaptım negatif çıktı bu arada mide bulantılarım oluyo ara ara ve uykum geliyor kan testi yaptırmadım daha önce düşük yapmıştım korkuyorum birde sol ve sağ kasığımda batmalar var iki üç gündür de kabızlık yaşıyorum idrar testi yanılmış olabilir mi acaba ?

Evet yanılmış olabilir kan testi yaptırmanızı öneririm

Kan testinde ne zaman çıkıyor kesin ben günüm gelmeden yaptırdım bişey çıkmadı :110:

Kan testinde adete 2 3 gün kala olsa bile çıkar. Fakat geç döllenme olabilir eger varsa adet gecikmesinden sonra çıkma ihtimali yuksek. İnşallah umduğun gibi sonuçlanır

S Sermincan test bozuk olabilir farklı testlerde deneme yapabilirsin ama kesin sonuç almaknistiyorsan kan testin yaptır. Psikolojik olarakta gecikme olabiliyor.

Merhaba. Benim kafamda cok buyuk soru isareti var. Dun hamile oldugumu ogrendim ve yaklasik 4-5 ay olmus fakat bende su ana kadar hic bir belirti yoktu; ne bulanti, ne bas donmesi ne kusma ne halsizlik vs... bu yuzden bu zamana kadar fark edemedim cunku karnimdaki sislikte bariz belli degildi. Garip bi durum biliyorum ama benim soyle bi sorunun var. kimden hamile oldugumu bilmiyorum yani iki kisi arasindan. En son regl tarihimi hatirlamiyorum, mayisin ilk haftasi regl oldugumu hatirliyorum ama haziranda oldugumdan emin degilim. 1. Kisiyle iliskim 21 mayis tarihinde oldu. 2.si ise 19 haziran. Ama 20 haziranda ella alip kullandim. Mayistakinde kullanmamistim ve korunmamistik. Doktorum ilk once 5 bucuk ay dedi sonra 22 hafta dedi arada cok az sure var ben bu durumu nasil netlestirebilirim?

Merhaba. Benim kafamda cok buyuk soru isareti var. Dun hamile oldugumu ogrendim ve yaklasik 4-5 ay olmus fakat bende su ana kadar hic bir belirti yoktu; ne bulanti, ne bas donmesi ne kusma ne halsizlik vs... bu yuzden bu zamana kadar fark edemedim cunku karnimdaki sislikte bariz belli degildi. Garip bi durum biliyorum ama benim soyle bi sorunun var. kimden hamile oldugumu bilmiyorum yani iki kisi arasindan. En son regl tarihimi hatirlamiyorum, mayisin ilk haftasi regl oldugumu hatirliyorum ama haziranda oldugumdan emin degilim. 1. Kisiyle iliskim 21 mayis tarihinde oldu. 2.si ise 19 haziran. Ama 20 haziranda ella alip kullandim. Mayistakinde kullanmamistim ve korunmamistik. Doktorum ilk once 5 bucuk ay dedi sonra 22 hafta dedi arada cok az sure var ben bu durumu nasil netlestirebilirim?
Şaka dimi bu baştan sona şaka hem hamile olduğunuzu 5 ay anlamıyor sunuz rende çocuk kimden onu bilmiyor sunuz hayır bekar sunuz SANIRIM hangisinin babası olduğu öğrenmek istiyor sanız DNA testi yaptırın

yani netlesmesi oyle bakinca olmaz dna dan baska bisey netlestiremezde nasil yani iki sevgilinizmi var anlamadim nasil bisey yahu

Benim adetim 5 gun gecikti butun hamilelik belirtilerim vardi ama 6.gun adet oldum ama hic agrim falan yok hic adrt gibi degil ama kanamam var sadece yardim edermisiniz

Sizce hamilemiyim?
Kızlar size birşey sorcam benim adetin düzensiz 20 gün geçti ama göğüs uclarmda koyulaşma karnında siyah çizgi var birde son zaman çok idrara çıkıyorm ve kokulu sizce hamilemiyim tedavi görüyordum bıraktım lupus hastasıyım ve trombositlerin düşük olduğu için kanamam çok oluyor 2 ay önce adet kanamamda durmadıgı için hastaneye yatrdılar ve gebelik yasak demişlerdi bnde hiç umursamıyrm ama bgn kendimi inceledm dikkatimi çekti bilgilerizke yardımcı olursanız sevinirim

Back
X