Hamilelik

Gkcn27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
16
10
3
35
Merhaba 5 haftalik hamileyim aşırı bulanti ve kusmalarim basladi bisey yiyemiyorum ve tiksiniyorum 2 gundur bu sekilde. Bu durum normal midir? Birde 2gundur ishal basladi . Bu sekilde yasayan arkadaslar var mi ?

Merhaba 5 haftalik hamileyim aşırı bulanti ve kusmalarim basladi bisey yiyemiyorum ve tiksiniyorum 2 gundur bu sekilde. Bu durum normal midir? Birde 2gundur ishal basladi . Bu sekilde yasayan arkadaslar var mi ?
Genel olarak bormal ama sen doktor kontrolünu aksatma hayırlı olsun inşallah

merhaba!!bebeğin kesesini gördünüz mü??

Evet 4bucuk haftalikken 8 aralikta kalp atisini dinlemeye gidicez ins.

Evet 4bucuk haftalikken 8 aralikta kalp atisini dinlemeye gidicez ins.
hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza da alırsınız inşallah.ben de yarın kesesini görmeye gidecem biraz risk var bende ama düşünmemeye çalışıyorum.

Amin canim ins. Sende ins hayirli guzel bir haberle donersin. Herzaman iyi dusunmekte fayda var. Dua et hersey guzel olur.

Ç
Amin canim ins. Sende ins hayirli guzel bir haberle donersin. Herzaman iyi dusunmekte fayda var. Dua et hersey guzel olur.
ÇOk saol canım keseyi gördük her şey yolunda miyom var bn de büyük biraz ama keseden uzaktaymış ona da çok sevindim çok iyiyim ama kaç haftalık sormayı unutuyorum miyom derdinden hesaplara göre 4+6 şuan 6haftalıkken mi duyuluyor kalp atışı

Cok sevindim. Ins sag salim hayirlisiyla kucagina alirsin. Evet 6 haftadan sonra belli oluyomus bende haftaya gidicem ins kalp atislari icin

Merhabalar 10 hafta 4 günlük hamileyim bugün kontrole gittik doktor ultrason ile bakarken bebeğin poposunda bir kesiklik gibi biRsey gördüğünü söyledi ama yanıltmada olabilir dedi sonra bebek hareket edince o görüntü kayboldu dedi haftaya tekrar kontrol verdi hem tarama testi için bide bu poposundaki durum için olmadı haftaya vajinadan bakarız daha net belli olur dedi ama kesesi suyu ve gelişimi çok güzel dedi biraz korktum bu tarz yaşayan biri var mı ?

Cok sevindim. Ins sag salim hayirlisiyla kucagina alirsin. Evet 6 haftadan sonra belli oluyomus bende haftaya gidicem ins kalp atislari icin
Güzel haberlerle döneriz hepimiz inş her kontrolden sonra canım, bnm ilk gebeliğim stres heyecan birarada yaşıyorum valla her gidişimde demekki böyle oluyormuş

Canım bnce içini ferah tut yaşamadım böyle brşy ama yazmak istedim kusura bakma lüfen.kelimelerin gücüne inanmak lazım olumsuzluğu düşünüp çekme üzerine inşaallah yanılmıştır doktor güzel düşünelim güzel olsun

Mrb arkadas lar sitede yeniyim yeni konu açmayı bir türlü beceremedim benim problemim su ben 10 ve13 kasim da eşimin yanındaydım ve korunmadik gitmeden önce ki adetim de 23 Ekim di 13 ünde bn memleket ime döndüm ve adetm normal de 21 günde bir olurken o dönem 8 gün gecikti sonra oldum ama pembe ve çok az bir gün fln sürdü hiç hamilelik aklıma gelmedi ve son bir haftadır göğüs ağrısı şişliği var iki gün önce yine pembe akintim oldu şüphelenip ocağa gittim kan verdim ilişkiden 20 gün sonra verdim kanı ve sonuc 2.0 çıktı ve negatif dedi ama ben bebek isteyip psikolojisine yer eden biri değilim bu nedir bnm gbi yaşayan varmı bilgilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Merhaba canım geç döllenmeden dolayı kanda düşük çıkmış olabilir hcg hastanede yaptırmanı tavsiye ediyrm en azından bebek değilse bile sıkıntının çözümü için doktora gözükmüş olursun.

Teşekkür ederim canım var bir gariplik goguslerim özellikle sağ gossume elimi degdiremiyorum arada kaldım sağlık ocağı tahlili sağlıklı mı bilmiyorum daha önceden böyle problem lerim yoktu 6 yıllık evliyim iki çocuğum var böyle bir şey yaşamadım

Mide bulantılarınız için limonlu su tüketin mide bulantınızı hissettiğiniz zamanlarda yudum yudum yavaş yavaş limonlu su için oldukça rahatlatıyor birden dikmeyin bardağı ama daha kötü yapar

Mide bulantılarınız için limonlu su tüketin mide bulantınızı hissettiğiniz zamanlarda yudum yudum yavaş yavaş limonlu su için oldukça rahatlatıyor birden dikmeyin bardağı ama daha kötü yapar
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Ri
RiCa ederim canım aynı durumu yaşamadığım için yardımcı olamadım ama bnim de sağ göğsümde çok acı vardı adetim gecikmeden başlamıştı ucu acımaya yanmaya sen yine de git bir hastaneye bn de merak ettim tabi istenen bir bebekse mutlu ediyor pozitif sonuçlar.

Senin o göğüs ağrıları sonucunda gebelik çıktı mı peki canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…