Hamilelik

Ozge123471528

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
52
5
86
28
Merhaba öncelikle iyi aksmlar çocuğumuz olsun istiyoruz adetime 3 veya 2 gün şuanda kahverengi lekelenme var çok yoğun değil ama lekenlenme seklinde var sizce adet başlangıcını yoksa yerleşme kanaması mi kasiklarm ve karnimin sol tarafı hafif agriyor

bende yeni hamile olduğumu öğrendim ve adetten iki üç gün önce kasiklarim da çok ağrı olmuştu iki gün gecikti hemen test yaptım ve 3 aylık hamileyim canım test yaptır bence hayırlısıyla güzel haberlerini yazarsin:)

amin canım rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin insallah sende test yap istersen belki vardır insallab

Merhaba öncelikle iyi aksmlar çocuğumuz olsun istiyoruz adetime 3 veya 2 gün şuanda kahverengi lekelenme var çok yoğun değil ama lekenlenme seklinde var sizce adet başlangıcını yoksa yerleşme kanaması mi kasiklarm ve karnimin sol tarafı hafif agriyor
Bende. Pazartesi gunu ogrendim hamile oldugumu cok hastaydim ihtimal bile vermedim hamile olabilecegime birsuru ilac icmistim onlarin geciktirdigini dusunmustum ama gecen haftalardada az bi kanamam olmustu adetim geldi sandim ama bidaha gelmedi kesildi normal adet belirtileri gibi belirtilerim vardi adet sokucu almaya gittim birde test verdi eczanedekiler once testi yaptimm anammm pozitiffff oturdum bi guzel agla saskinliktan hemen doktora gittim kosa kosaa baktikki 6 haftalik hamileymisimm ben sookk o yuzden cok uzattim ama hersey olabilir test yap.

Kızlar aranıza yeni katıldım. Düşünüyorum ve bir türlü içinden çıkamıyorum. Bana yardim edin. Henüz 6 aylık evliyim. Son adet tarihim 15.02.2018, adetim hep düzenlidir ve 26 günde bir olurum 5 gün sürer. Bu defa adet günümden 12 gün sonra yani 27 subatta bi kac gun sureyle ara kanamam oldu ve daha sonrasinda 9 mart günü kahverengi lekelenme. 3 gün önce evde test yaptım. 2 çizgi çıktı ancak 2. Çizgi silik çıktı. Dün dr.a gitrim beta hcg degerim 118.40.. Haftaya pazartesi tekrar gel dedi suan müjdeli haber vermek için daha çok erken dedi. Siz ne düşünürsünüz nasıl bi değer bu

Back
X