- 14 Nisan 2018
- 403
- 685
- 23
Arkadaşlar benim en son adetim 15 Şubat ama normalde düzensizdir ben 20 Mart itibariyle her hafta test yaptım ve ilk pozitif test çubuğu dün belirdi. Bugün yine yaptım pozitif çok şükür Allah'ıma.
Hemen doktora gittim ama ben yurtdışı nda yaşadığım için durum farklı taa 2 hafta sonrasına randevu verdiler kan testi imkanım bile yok o zamana kadar.
Çok merak ediyorum acaba kaç haftalık hamileyim (ilişki durumuna göre hesaplayamiyorum çünkü çocuk istediğimiz için düzenli oldu hep ve son adet tarihine göre de hesaplayamiyorum çünkü 2 aylık olmam lazım öyle hesaplarsam ki değil çünkü idrar testide devamlı yaptım
Sizce kaç haftalık hamileyim
Hamileliğinizi öğrendikten sonra kaç haftalık hamileyken ultrasona girdiniz
Hemen doktora gittim ama ben yurtdışı nda yaşadığım için durum farklı taa 2 hafta sonrasına randevu verdiler kan testi imkanım bile yok o zamana kadar.
Çok merak ediyorum acaba kaç haftalık hamileyim (ilişki durumuna göre hesaplayamiyorum çünkü çocuk istediğimiz için düzenli oldu hep ve son adet tarihine göre de hesaplayamiyorum çünkü 2 aylık olmam lazım öyle hesaplarsam ki değil çünkü idrar testide devamlı yaptım
Sizce kaç haftalık hamileyim
Hamileliğinizi öğrendikten sonra kaç haftalık hamileyken ultrasona girdiniz