Hamilelik

Cavendish

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
403
685
23
Arkadaşlar benim en son adetim 15 Şubat ama normalde düzensizdir ben 20 Mart itibariyle her hafta test yaptım ve ilk pozitif test çubuğu dün belirdi. Bugün yine yaptım pozitif çok şükür Allah'ıma.
Hemen doktora gittim ama ben yurtdışı nda yaşadığım için durum farklı taa 2 hafta sonrasına randevu verdiler kan testi imkanım bile yok o zamana kadar.
Çok merak ediyorum acaba kaç haftalık hamileyim (ilişki durumuna göre hesaplayamiyorum çünkü çocuk istediğimiz için düzenli oldu hep ve son adet tarihine göre de hesaplayamiyorum çünkü 2 aylık olmam lazım öyle hesaplarsam ki değil çünkü idrar testide devamlı yaptım
Sizce kaç haftalık hamileyim

Hamileliğinizi öğrendikten sonra kaç haftalık hamileyken ultrasona girdiniz

Canım öncelikle hayırlı olsun. Hiç endişe etme zaten yenidir büyük bir ihtimal. Ben ilk öğrendiğim de adetime 6 gün vardı kan testi yaptırdım hcg 2 3 haftalık dedi doktor. Bebeği görmek içn 6. Hafta da gittim ama sadece kese gördü 7. Ya da 8. Hafta da gördüm galiba bebeği kalp atışını.

2 hafta sonra herşey netleşir. Benim anlamadığım niye kan tahlili yapmıyorlar doktorlar.

Buradaki sistem böyle diyor doktor canım hamileliğin ispatı için kan testine gerek yok hamileliğin boyunca kan alınacak ama başka testler için dedi bunu diyen burdaki aile doktoru 2 hafta sonra jinekologla randevum inşallah herşey yolundadır birde doktor diyor ki burda sadece 2 kez ultrason öneriyoruz anormal durum olmadıkça 2 kereden fazla ultrasona girmiyor hamileler diyor biri 10-12 haftalarda diğeri, 18 ve sonrası haftalarda
Açıkçası 2 hafta sonra ultrasonla bakacaklarındanda emin değilim düzensiz adetim işe yarar ilk defada anca beni son adete göre hesaplayıp 10 haftaligim diye bakarlar aslında şu an 8 haftalık olmama imkan yok bence

Bu arada burada bu test buldum kaç haftalık hamile olduğunu gösteriyor 93% doğruluğu varmış ama galiba sadece ilk 3 haftayı gösteriyor yani 3 haftalık ve fazlaysa 3+ diye çıkarıyor ekranda öyle yazıyor bakalım yarın sabah deneyeceğim

Merhaba yeni üyeyim ben.Bi sorum var.Bu ay korunmayi biraktik.Normalde 4 gün önceye geliyor regl tarihim.Yani ayin 7 si gibi yarin kan testi yapsam çıkarmı.Günümün gecmesini mi bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…