Hamilelik

Keseyi gormesi için çok erken birazdaha bekle öyle git canım
Icinide ferah tut değerlerin çok normal benim 3. Bebegimdede böyle bir sorun vardı iki günde bir beta hcg yaptiriyodum tam iki katına cikiyodu degerlerim hatta dis gebelik bile denmişti keseyi gormeden doktorlar net cvp vermiyo insanın kafasını karıştırıyorlar
Sorma canım ya öyle korkuyorlar ki olmadı pazar günü bi daha beta yaptırayım ben

merhabalar kızlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam ne olur taşınmasın yorumlarınıza çok ihtiyaçım var ben adetime 8 gün kala normal gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim bayagı koyu çift çizgi çıktı iki gün sonra kan testi yaptırdım beta 154 çıktı bugün de adetime Birgün var beta 1000 çıktı doktor keseyi göremedi kimsayal olabilir dedi kızlar değer çok mu düsük daha adetime bir gün var (kızlar eğer karışık yazdıysam kusara bakmayım İnan kafam çok karışık)
1 GÜN KALA 1000 ÇIKMIŞ E DAHA NE OLACAK O DOKTOR SAÇMALAMIŞ HAYIRLI OLSUN

Bence değerleriniz yüksek bile.
nedense ikiz gebelik olma ihtimaliniz bile geldi aklıma.
dr nasıl dr acaba ki gecikmeyen gününüze rağmen kimyasal gebelikten bahsetmiş.
bebeğiniz hayırlı olsun
Kızlar banada yardımcı olur musunuz lütfen bile varsa yazsın :( ben bi polikistik overliyim adetim 36 günde bir oluyo hamilr kalmak istiyorm bu ay adetime 1 hafta kala yerleşem kanaması oldu hafif pembemsi leke geldi lekeden 2 gün snra kan testi yaptrdm negatif çıktı bugnde 7.günü idrar testş yaptm yne negatif acaba şmdi mi kan testi yaptrmam lazm adetim 2 gün gecikti ☹️

Kızlar üç aydır korunmuyorum ilk defa adetim 5 gün gecikti fakat hiç bı gebelik belirtim yok stresten adet 5 gün gecikirmi? Yada benim durumunda gecikti diye hamile olduğunu düşünüp olumsuz sonuç alan varmu

Back
X