• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

ugurkbr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
138
22
98
32
Merhablar ben 31 ya da 32 günde bir adet oluyorum sat 18 mayıstı ve eşimle bebek için çalışmalara baslatik 8 haziranda bir bel ağrısı falan oldu 19 haziranda idrar testi yaptım negatif çıktı yaklaşık 10 gündür adet olcakmismm gibi de sancim var acaba hamile olabilir miyim tekrar bekleyip idrar testi mi yapsam doktora gitmeye de cekiniyrm simdilik ama adette oluyrm başka bir sağlık sorunu olabilir mi

Merhablar ben 31 ya da 32 günde bir adet oluyorum sat 18 mayıstı ve eşimle bebek için çalışmalara baslatik 8 haziranda bir bel ağrısı falan oldu 19 haziranda idrar testi yaptım negatif çıktı yaklaşık 10 gündür adet olcakmismm gibi de sancim var acaba hamile olabilir miyim tekrar bekleyip idrar testi mi yapsam doktora gitmeye de cekiniyrm simdilik ama adette oluyrm başka bir sağlık sorunu olabilir mi
Bu ay adet oldunuz mu ?

Bir kaç gün bekleyip testi tekrarlayın. Bazen gecikmeler olabiliyor ve bu da çok normal endişe etmeyin.
Göğüslerde hassasiyet var mı?

Bir kaç gün bekleyip testi tekrarlayın. Bazen gecikmeler olabiliyor ve bu da çok normal endişe etmeyin.
Göğüslerde hassasiyet var mı?
Hayır göğsümde hassasiyet yok normalde adetten önce çok olurdu simdi sadece adet sancılarım oldu ama adette olmadım cuma günü tekrar idrarda test yapsam mi

Canım benimde sat 19 mayıstı adetim 3 gün gecikmişti ama öyle bi sancım vardı ki sanki adet olcakmışım gibiydi sonra test yaptım ikinci çizgim birazcık belirmişti aradan iki gün daha geçti sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım şuan 6 haftalık hamileyim rabbim inşallah sanada nasip eder tarihlerimiz neredeyse aynı

Back
X