Hamilelik?

tgp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
111
36
98
Adetin 6. Gunu ilişkiden hamile kalınır mi.kalan var mi

Adetin 6. Gunu ilişkiden hamile kalınır mi.kalan var mi
Burda yazılanlara göre oluyor. Adet biter bitmez yada adetten 1-2 gün önce ilişkiye hamile kalanlar var. Yumurtlama düzensizliği yada ayda 2 kez yumurtlama gibi durumlarda normal kabul ediliyor

Normal şartlarda menstural dönemde hamile kalınmaz ama kişisel faktörler devreye girdiğinde işler değişebiliyor. Örnekleri var. Allah ol demişse olur konu sahibi. Biz burdan bakınca anlayamayız ilerleyen günlerde bir kan testi yaptır derim.

Allah allah ne hamilelik merakı var bugün okuduğum 3. konu. Sorunuza gelince azcık bekleyin adet olmazsanız bir test yaparsınız anlarsınız. Onu biz bilemeyiz sonuçta.

ben adetten 2 gün önce kalmışım
neden 6 gün sonra olmasın
erken yumurtlama falan bişey olabilir. düşük ihtimal ama o kadar çabuk olması yine de olabilir

istemsizce güldüm andlglsksjfhjssjm

Hayır soru saçma yani olabilir miyim sizce ne demek ? Yani hamile kalmak istersen kalırsın buna göre davranırsın istemiyorsan buna göre davranırsın tedbirini alırsın. Okuduğum 3. konu bu böyle. Hele bir tanesi diyor ki arkadaşın biri bunu bunu yazmış ona hamilesindir demişsiniz ben senelerdir düzenli ilişki yaşıyorum bende sorun mu var ben neden kalamadım. Cinsel hayatta bu kadar ortaya dökülmez ki.

Hayır soru saçma yani olabilir miyim sizce ne demek ? Yani hamile kalmak istersen kalırsın buna göre davranırsın istemiyorsan buna göre davranırsın tedbirini alırsın. Okuduğum 3. konu bu böyle. Hele bir tanesi diyor ki arkadaşın biri bunu bunu yazmış ona hamilesindir demişsiniz ben senelerdir düzenli ilişki yaşıyorum bende sorun mu var ben neden kalamadım. Cinsel hayatta bu kadar ortaya dökülmez ki.
ay ben de aynılarını okudum bu yüzden güldüm bir de:KK48: benim de okuduğum 3. konu bu.
mantık çerçevesi budur işte. biz nerden bilelim yahu

Kizlar bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim adetim biteli 2 gün oldu bugün pembe lekelemem oldu bel ağrımda var sizce neden olabilir,

Kizlar bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim adetim biteli 2 gün oldu bugün pembe lekelemem oldu bel ağrımda var sizce neden olabilir,
Adetiniz tam bitmemiştir, soğuk almışsınızdır veya sadece vücudunuz öyle istemiştir.

Kizlar herkese iyi aksamlar :KK3:
Ben 3 aydir inofolic combi kullaniyorum ve adetlerim gununde geliyordu pko var bende. Ama bu ay 3gun gecti hala adetim gelmedi. Bgn aksam üstü evde test yaptim eczaneden alip tek cizgi cikti. Acaba testte cikmayip gebe oldugunu ogrenen var mi?inofolic kullandigimdan beri hic gecikmedi kafam çok karıştı

Adetken yumurtlayanlar var canım etrafımda da bir çok örneği var yani adet bitiminden hemen sonra tabiki hamile kalınabilir.

Back
X