Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda yazılanlara göre oluyor. Adet biter bitmez yada adetten 1-2 gün önce ilişkiye hamile kalanlar var. Yumurtlama düzensizliği yada ayda 2 kez yumurtlama gibi durumlarda normal kabul ediliyorAdetin 6. Gunu ilişkiden hamile kalınır mi.kalan var mi
istemsizce güldüm andlglsksjfhjssjmAllah allah ne hamilelik merakı var bugün okuduğum 3. konu. Sorunuza gelince azcık bekleyin adet olmazsanız bir test yaparsınız anlarsınız. Onu biz bilemeyiz sonuçta.
istemsizce güldüm andlglsksjfhjssjm
ay ben de aynılarını okudum bu yüzden güldüm bir deHayır soru saçma yani olabilir miyim sizce ne demek ? Yani hamile kalmak istersen kalırsın buna göre davranırsın istemiyorsan buna göre davranırsın tedbirini alırsın. Okuduğum 3. konu bu böyle. Hele bir tanesi diyor ki arkadaşın biri bunu bunu yazmış ona hamilesindir demişsiniz ben senelerdir düzenli ilişki yaşıyorum bende sorun mu var ben neden kalamadım. Cinsel hayatta bu kadar ortaya dökülmez ki.
Adetiniz tam bitmemiştir, soğuk almışsınızdır veya sadece vücudunuz öyle istemiştir.Kizlar bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim adetim biteli 2 gün oldu bugün pembe lekelemem oldu bel ağrımda var sizce neden olabilir,
Tşk ederim bende ciddi birsey olabilir diye endişelendim açıkçası bel ağrısıyla birlikte oluncaAdetiniz tam bitmemiştir, soğuk almışsınızdır veya sadece vücudunuz öyle istemiştir.
Bende adet bitiminde girdim bakalım bekliyorum bu ay nolcak ama yuksek ihtimal oluyorAdetin 6. Gunu ilişkiden hamile kalınır mi.kalan var mi