- 30 Nisan 2019
- 33
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi Hatice45okan45
Arkadaşlar bir oğlum bir kızım var oğlum kasımda 7 kızım aralıkta 5 yaşında olcak 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim bir taraftan istiyorum bir taraftan erken miydi acaba diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun çok yaş farkı olmayacak aralarında ne güzel beraber büyürler..Arkadaşlar bir oğlum bir kızım var oğlum kasımda 7 kızım aralıkta 5 yaşında olcak 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim bir taraftan istiyorum bir taraftan erken miydi acaba diyorum
Test yapmadan evet ya da hayır denemez ki böyle konular da.Arkadaşlar bir arkadaşım için soruyorum ilk sigara dumanı çekerken kasık agrıları başlıyormuş ilişki yaptıgndada aşırı kasık agrısı oluyormuş gebelik olabilir mi olabilir fikri olan yada aynı olayı yaşayan varmı
10 gun varsa belirti icinde cok erken iliski olduysa bile yumurtlama döneminde hamilelik yeni oluşmaya basliyordur.Test için erkenmiş daha hastalanmasına 10 gün varmış
Evli zaten arkadaşım ve bebek düşünüyor çok istiyor
İkinci çocuk için bi senedir çabalayan başka bi anne olarak keşke benim de olsa diyorumİkinci çocuk için bi seneye yakındır çabalayan biri olarak Bence yaş aralığı gayet güzel Rabbim sağlıkla kucağına aldırsin canım![]()