Hamilelik

Hatice45okan45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
33
8
1
30
Arkadaşlar bir oğlum bir kızım var oğlum kasımda 7 kızım aralıkta 5 yaşında olcak 3. Çocuğuma hamile olduğumu öğrendim bir taraftan istiyorum bir taraftan erken miydi acaba diyorum

Hayırlı olsun bence erken degıl... hem olmuş artık erken olsa ne değişecek

Arkadaşlar bir arkadaşım için soruyorum ilk sigara dumanı çekerken kasık agrıları başlıyormuş ilişki yaptıgndada aşırı kasık agrısı oluyormuş gebelik olabilir mi olabilir fikri olan yada aynı olayı yaşayan varmı

Büyük oğlum dört küçük oğlum 1 yaşında çok şükür Rabbim bi tanede kız evlat nasip eder inşallah

Arkadaşlar bir arkadaşım için soruyorum ilk sigara dumanı çekerken kasık agrıları başlıyormuş ilişki yaptıgndada aşırı kasık agrısı oluyormuş gebelik olabilir mi olabilir fikri olan yada aynı olayı yaşayan varmı
Test yapmadan evet ya da hayır denemez ki böyle konular da.

Arkadaşlar 29 haftalık hamileyim bogaz enfeksiyonu oldum doktor apireks verdi ancak içinde hamilelik boyunca kulanılmamalıdır diyor aranızda hamileyken kulanan varmı

İkinci çocuk için bi seneye yakındır çabalayan biri olarak Bence yaş aralığı gayet güzel Rabbim sağlıkla kucağına aldırsin canım 🤗
İkinci çocuk için bi senedir çabalayan başka bi anne olarak keşke benim de olsa diyorum 😂 inşallah 5 sene sonra ben de 3. İçin çok mu erkendi gebeymişim diye yazar sorarım buralara diyorum.. diyorum da diyorum..

Back
X