- 2 Ekim 2019
- 12
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Zeynosiblakn
Merhaba iyi aksamlar Arkadaşlar. Ben 8 hafta 5 günlük hamileyim ve siddetli sekilde mide yanmasi gaz sıkışması yasiyorum ne yapmaliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çubuk kreker, leblebi ,ekmek kenarı biraz bastiriyo Allah yardımcın olsun mide yanması bulantısı benimde zor geciyoMerhaba iyi aksamlar Arkadaşlar. Ben 8 hafta 5 günlük hamileyim ve siddetli sekilde mide yanmasi gaz sıkışması yasiyorum ne yapmaliyim
Yaptığınızı yükseltin ,soda için , yemeklerden sonra uzanmayin . Bunlar biraz rahatlatır ama yaşanması gereken neyse ondan kaçış yokMerhaba iyi aksamlar Arkadaşlar. Ben 8 hafta 5 günlük hamileyim ve siddetli sekilde mide yanmasi gaz sıkışması yasiyorum ne yapmaliyim
Büyük ihtimal kabizliktan ve gaz sikismasindan kaynaklı bir şeydir. Ama sen yine de bi doktoruna bu durumu anlatırsan o daha iyi bilgilendirecektir seniSanirim bende de gaz sıkışmasi var karnim cok sisiyo ve aciyo sol boslugumda da kramp gibi bsy oluyo kabizlik var ve gaz hissi ama rahatlayamiyorum hic ilk gebeligimde 5 haftalikken kalbi durmuştu o yuzden biraz panikliyorum gerci onda hic bi belirti olmamisti hissettiklerim gaz sıkışmasidir değil mi
Randevu gunumu bekliyorum anlaticam insallah doktara. sari leblebi tavsiye ettiler o biraz rahatlatti ac karnina yenilse daha etkili olur belki bu sorunu yasayanlarin aklinda bulunsunBüyük ihtimal kabizliktan ve gaz sikismasindan kaynaklı bir şeydir. Ama sen yine de bi doktoruna bu durumu anlatırsan o daha iyi bilgilendirecektir seni
Teşekkür ederim benim de ihtiyacım olucakRandevu gunumu bekliyorum anlaticam insallah doktara. sari leblebi tavsiye ettiler o biraz rahatlatti ac karnina yenilse daha etkili olur belki bu sorunu yasayanlarin aklinda bulunsun
Anladm tekrardan geçmiş olsunNe yaptysam 2 hafta ishali ve gazi durduramadm smdi gecti cok sukur 2 gndr yok daha hamilelik durumlarinda cogu sey ise yaramiyor ilk gebeligmde de oyleydi naptysam olmadi o bulanti dogurdugum an kesildi sadece
Gaviscon verdi fakat bi faydasını göremedim. Doğal yollardan nasıl midemi rahatlatabilirim bilmiyorum her türlü yolu denedim fakat yine aynı. Sanırım midemde gaz sıkışması yaşıyorumMide yanması için gebelere uygun gaviscon ve rennie duo bunlar iyi geliyo tabi doktoruna sor yine de
Ilık süt,badem,lifli gıdalar tüketGaviscon verdi fakat bi faydasını göremedim. Doğal yollardan nasıl midemi rahatlatabilirim bilmiyorum her türlü yolu denedim fakat yine aynı. Sanırım midemde gaz sıkışması yaşıyorum