Hamilelik

tugba2929

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
6
2
1
30
Merhaba ben bu gün hamilelik testi yaptım ikinci cizği silik cıktı ne belirgin ne deil gibi adet günüm dört gün gecikti doktora gideceim ama kaydımı daha almamıştım yaşadığım yere böyle bir durum yaşayan varmı biraz araştırdım kimyasal gebelik falan olabilir gibi şeyler okudum yardımı olurmunuz

Eklentiler

• CADC02F9-2237-42C8-832E-AC4B4AE872C5.webp
    CADC02F9-2237-42C8-832E-AC4B4AE872C5.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 115
  • DA0FC555-79E3-43B9-BD44-BB178207D156.webp
    DA0FC555-79E3-43B9-BD44-BB178207D156.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 122
Görünüyor canm gebelik var ama geç döllenme daha küçük 😍😍😍

Muhtemelen hamilesiniz ama kan testi yaptırıp öyle emin olun. Şuan kadın doğuma gitseniz de sizden kan testi isteyecektir cunku henüz çok yeni olduğu için bebek kesesi ultrasonda gorunmez. Hayırlı olsun 😊

Merhaba ben bu gün hamilelik testi yaptım ikinci cizği silik cıktı ne belirgin ne deil gibi adet günüm dört gün gecikti doktora gideceim ama kaydımı daha almamıştım yaşadığım yere böyle bir durum yaşayan varmı biraz araştırdım kimyasal gebelik falan olabilir gibi şeyler okudum yardımı olurmunuz
Adetiniz 10 gün geciktikten sonra testi yenileyin. O zaman daha kesin olur. Arkadaşların dediği gibi hamile olma ihtimaliniz var ama ihtimal olduğunu unutmayin. Kesin sonuca kadar sevinmeyin🤗 Allah gönlünüze gore versin.

4 gün gecikmeye silik olduğuna göre geç döllenme olabilir hayrlı olsun 😊

Kızlar bende 3 tane farklı markalardan kaset test yaptım. Üçünde de silik çizgiyi gördüm. Sabah kan verdim sonucum 0.100 çıktı. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Çünkü önceden defalarca test yaptım silik çizgiyi göremedim. Bi bakabilir misiniz rica etsem. Başına böyle bir şey gelen var mı ?

Eklentiler

• 20200615_202632.webp
    20200615_202632.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 108
Bu durumu yaşayan kimse yok mu?

Kızlar bende 3 tane farklı markalardan kaset test yaptım. Üçünde de silik çizgiyi gördüm. Sabah kan verdim sonucum 0.100 çıktı. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Çünkü önceden defalarca test yaptım silik çizgiyi göremedim. Bi bakabilir misiniz rica etsem. Başına böyle bir şey gelen var mı ?
Hamilesin gözün aydin🙂

Hamilesin gözün aydin🙂😊

Merhaba sonucunuz belli oldu mu acaba

Kan testi yapmadan umutlanma ben bı hafta önce yasadım suan hala kanamam devam edıyor ılk silik cıktı sonra kanamam basladı beta40lardaydı kanamayla beraber düstü 3e kimyasal gebelık gecırmısim

Back
X