Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorebiliyorum amaBebeğin boyu şu an 1 cm civarı mümkün mü?
Tamam görüyosan kesin kalbidir.Gorebiliyorum ama
Sakın o damar atması olmasınGorebiliyorum ama
Keske atabilseydim sizde gorurdunuz pit pit gobegim hareket ediyor30 haftalık hamileyim. Kendi kalp atışımı göremiyorum kız ben
Tatlım damar atmasıdır. Bebeğin kalbi daha milim. Onu hissedebilmeyi bırak görmek mümkün mü Allah aşkına.Keske atabilseydim sizde gorurdunuz pit pit gobegim hareket ediyor
Obur haftalarda olmuyoduSizin damar atmanız falandır sanmıyorum bebeğin kalp atışı olcağını cünkü cok kücük
aort damarınızın abdominal yani karın bölgesinde olan kısmını hissediyorsunuz. ben yatınca ben de hissediyorum (hamile değilim)8haftalik hamileyim ve uzandigimda kkarnimda kalp atisi gorebiliyorum acaba bebegin mi Kalp atisi yoksa kendimin mi hareket etkisidir
Midem de asiri bunlantim ve kusmam var her seyi denedim gecirmiyo sizce napabilirimaort damarınızın abdominal yani karın bölgesinde olan kısmını hissediyorsunuz. ben yatınca ben de hissediyorum (hamile değilim)
bebeğin hareketlerini,kalp atışını en erken 19-21. haftalarda hissedersiniz...
sizce pirinç kadar bebeğin kalp atımını karnınızda GÖRMENİZ mümkün mü...... ?
kaç kez ve ne kadar kustunuz? ağız kuruluğu hissediyor musunuz?Midem de asiri bunlantim ve kusmam var her seyi denedim gecirmiyo sizce napabilirim
Erzurumda hangi doktora gidiyorsunuz?Midem de asiri bunlantim ve kusmam var her seyi denedim gecirmiyo sizce napabilirim
Konuş toktoraort damarınızın abdominal yani karın bölgesinde olan kısmını hissediyorsunuz. ben yatınca ben de hissediyorum (hamile değilim)
bebeğin hareketlerini,kalp atışını en erken 19-21. haftalarda hissedersiniz...
sizce pirinç kadar bebeğin kalp atımını karnınızda GÖRMENİZ mümkün mü...... ?
Agizda igrenc bi tat var kuruluk yok cok kkez her yedigimden sonrakaç kez ve ne kadar kustunuz? ağız kuruluğu hissediyor musunuz?
Tekme olmadiginin farkindayimTekmedir canımesimde 5 haftalikken karnimi dinleyip ses geliyor diyordu. Saçmalama bağırsaklarım ve organlarım çalışıyor çok şükür dedim onu hatırlattınız
![]()