Hamilelik

Bulamasdim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
75
18
8
27
7 aylık evliyim. Normalde korunuyodum ama 2 aydır korunmuyorum.Adet takvimim adetlerimi 2 gün öne atıyor öne atmadan 6 gün öne atmış şekliyle 4 gün adetim gecikti. Evde test yaptım 2 kere biri erken gebelik biri normal test ama negatif çıktı. Sizce hamileyim testler kesin sonuç veriyor mu. Daha önce gecikme olarak 1 kere yaşadım o da şehir değişikliği uyku duzensizliginden dolayı diye düşünmüştüm şuan öyle bisey olmadı.

Canım bende adetim 4 gün geciktigi zaman erken gebelik testleri yapmıştım negatifti. 11. Gün kan testi yaptım orda gebe olduğum çıktı. Yani idrar testleri bendede yanıltıcı oldu belkide geç döllenme olmuştu. Bence sende biraz bekle kan testi yaptir

Hmm teşekkürler çok saolun. Eğer bugün ve yarın da adet olmazsam pzt günü kan testi vericem.

Bu testide en son 2 test yapmadan önce yapmıştım. 2. Çizgi belki belirsiz ama sabah yaptım akşam belli oldu o da. sanırsam test hatalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…