M mayaclk Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2021 68 10 1 30 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mayaclk #1 Arkadaşlar ben 3 haftalık evliyim hiç korunmadım ama ay başı geldi adet oldum . Şayet kanamam koyu . Enfeksiyon dediler bende kaşıntı koku yok .
Arkadaşlar ben 3 haftalık evliyim hiç korunmadım ama ay başı geldi adet oldum . Şayet kanamam koyu . Enfeksiyon dediler bende kaşıntı koku yok .
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye Anneler Kulübü 20 Aralık 2020 17.178 En iyi cevaplar 2 76.649 548 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mayaclk #2 nazKrhn .!.: Arkadaşlar ben 3 haftalık evliyim hiç korunmadım ama ay başı geldi adet oldum . Şayet kanamam koyu . Enfeksiyon dediler bende kaşıntı koku yok . Genişletmek için tıkla... Kim dedi doktor mu? Sonuçta yeni evlenmişiniz cinsel beraberlik etkilemiş olabilir. İsterseniz kadın doğum uzmanına gidin en iyisi o şekilde olur
nazKrhn .!.: Arkadaşlar ben 3 haftalık evliyim hiç korunmadım ama ay başı geldi adet oldum . Şayet kanamam koyu . Enfeksiyon dediler bende kaşıntı koku yok . Genişletmek için tıkla... Kim dedi doktor mu? Sonuçta yeni evlenmişiniz cinsel beraberlik etkilemiş olabilir. İsterseniz kadın doğum uzmanına gidin en iyisi o şekilde olur
M mayaclk Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2021 68 10 1 30 25 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mayaclk #3 Yakın zamanda gideceğim yaşayanlar varmıdır diye merak ettim