Hamilelik

Kata

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
4
0
6
34
Merhaba dün evde 3 Tane gebelik testi yaptım üçunde de çift çizgi çıktı az silik ama bugün kan testi yaptım 3.3 çıktı doktor ya gebelik çok yeni ya da düşük yapmışsın dedi 3 gün sonra kan testini yenilememi söyledi. Daha önce böyle birşey yaşayan var mı acaba yardımcı olurmusunuz

Yarin gidip yap 3gunu bekleme eger yukseliste olursa anlarsin 3gun bekleyip stres yapma kendine kiz doktorlar herkese oyle dio o keseyi gorene kadar dunya kadar bisiler cikarir karsina sters yapma senin gibiler cok var ama doktorlarin hic birseyi birbirini tutmaz

Zaten kan testi hergun yukselise gecer birazcik yukselmesi bile sana umut verir

Bende adet gününe kadar bekleyeyim diye düşündüm çok kararsızım teşekkür ederim az içim ferahladi

Ne bekli
Bende adet gününe kadar bekleyeyim diye düşündüm çok kararsızım teşekkür ederim az içim ferahladi
Kiz ne bekliycen git guzel bi kan testi vereger dusuk yapmamissan sa igne falan veriyorlar dusuk onleyici hap iate doktordan kullan tedbir amacli olsada ogrenirsin kan testi yaptir zaten icin ferahlarne olacak sanki

Ne bekli

Kiz ne bekliycen git guzel bi kan testi vereger dusuk yapmamissan sa igne falan veriyorlar dusuk onleyici hap iate doktordan kullan tedbir amacli olsada ogrenirsin kan testi yaptir zaten icin ferahlarne olacak sanki
Bakalım olmadı yarın doktoruma giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…