Merhaba dün evde 3 Tane gebelik testi yaptım üçunde de çift çizgi çıktı az silik ama bugün kan testi yaptım 3.3 çıktı doktor ya gebelik çok yeni ya da düşük yapmışsın dedi 3 gün sonra kan testini yenilememi söyledi. Daha önce böyle birşey yaşayan var mı acaba yardımcı olurmusunuz
Merhaba dün evde 3 Tane gebelik testi yaptım üçunde de çift çizgi çıktı az silik ama bugün kan testi yaptım 3.3 çıktı doktor ya gebelik çok yeni ya da düşük yapmışsın dedi 3 gün sonra kan testini yenilememi söyledi. Daha önce böyle birşey yaşayan var mı acaba
Yarin gidip yap 3gunu bekleme eger yukseliste olursa anlarsin 3gun bekleyip stres yapma kendine kiz doktorlar herkese oyle dio o keseyi gorene kadar dunya kadar bisiler cikarir karsina sters yapma senin gibiler cok var ama doktorlarin hic birseyi birbirini tutmaz
Yarin gidip yap 3gunu bekleme eger yukseliste olursa anlarsin 3gun bekleyip stres yapma kendine kiz doktorlar herkese oyle dio o keseyi gorene kadar dunya kadar bisiler cikarir karsina sters yapma senin gibiler cok var ama doktorlarin hic birseyi birbirini tutmaz
Kiz ne bekliycen git guzel bi kan testi vereger dusuk yapmamissan sa igne falan veriyorlar dusuk onleyici hap iate doktordan kullan tedbir amacli olsada ogrenirsin kan testi yaptir zaten icin ferahlarne olacak sanki
Kiz ne bekliycen git guzel bi kan testi vereger dusuk yapmamissan sa igne falan veriyorlar dusuk onleyici hap iate doktordan kullan tedbir amacli olsada ogrenirsin kan testi yaptir zaten icin ferahlarne olacak sanki