Aile Planlaması Hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
463
147
53
Arkadaşlar merhaba açıkca sorumu sorucam çünkü aşırı derecede düşünmekten yoruldum.
Eşim ile çocuk yapmayı istedik yaptık ve ben hamilelik testleri yaptım bu 20 gün içinde ama 20. Gün adet günüm gelmişti adetimi oldum ve bugün adetimin 4. Günü neden hamile kalamadım acaba ?

Gebe kalmak o kadar kolay olsaydı senelerdir burda gözü yaşlı bekleyenler olmazdı. 1 sene hamile kalmaman normal kabul ediliyo dr lar tarafından. Jinekolojik muayenenizi oldunuz mu herşey normalse 1 seneye kalırsınız inşallah

Biz çocuk yapmaya karar verdiğimizde benim adetimin bittiği günün ertesi günü denemeye başladık 21 hün boyunca denedik ama 21 gün sonrasında ben adet oldum neden hamile kalamadım bir bilginiz varmı acaba? şimdiden sorumu cevapladığınız için teşekkür ederim.

Sorunuzun o kadar cevabi varki. Ama şu an için hepsini soyleyip sizi strese sokmanin anlami yok. Her ay hersey yolunda gitse bile hamilr kalma şansi 15 faiz. Yani 1 sene deneyip hamile kalamazsan işte o zaman gerçekten ciddi sorun var diyebilirsin. Ama hemen olsun diyorsan ve sabredemiyorsan ilk once kendine çok iyi doktor bul. O seni zaten hormon, ultrason sperm testleri derken nedenini anliycakdir. Yine soyluyorum bir ay olmadi diye illa sorun var demek değil

Malesef ki öyle kolay değil. Öncelikle dra gidin tam muayene olun hormon kontrollerinizi yaptırın. Eşiniz de urolojiye muayene olsn sperm testi yaptırsın. Eğer bir sorun yoksa zaten bir sene içinde gebelik oluşur. Yumurtlama takibi yapın. Gün aşırı ilişki olsn.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Teşekkür. Ederim sorumu cevapladığınız için

İki üç gündür böyle saçma benzer konular ve yeni üyelikler ilginç

Son düzenleme:
Adet oldum hamile miyim? Neden hamile kalamadım? Gerçek mi bu sorular? Bu kadar kolay olsaydı bunca insan neden tüp bebekle uğraşsın? Doktora gidin siz ve eşiniz sorun yok deniyorsa 1 yıl deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…