- 25 Kasım 2021
- 16
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Merve Guclu21

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiiin inşallah rabbim hepimize gönlünün güzelliğini yaşatsınRabbim gönlüne göre versin
İkinci çizgi silik çıkmış. İnşallah vardır![]()
İnşallah vardır ya biraz daha bekleyin sonra kanda baktırınAmiiiiin inşallah rabbim hepimize gönlünün güzelliğini yaşatsınEvet daha 4 günüm var adete fakat benim sırt ağrım oldu o yüzden acaba dedim bi ihtimal dayanamadım çünkü ilk defa başıma böyle bir şey geldi
![]()
Evet adet tarihim geçtikten sonra yaptıracağım inşallahİnşallah vardır ya biraz daha bekleyin sonra kanda baktırın
İkinci çizgi çıkmış canm barış belli vence gebelik var kan testi ver derimEki Görüntüle 2958772 Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldımBen ilk olarak sizlere bir şey danışmak istiyorum 2 buçuk senelik evliyim ve maalesef 2 kez düşük yaşadım
şuan adetime 4 gün var ve ben dayanamayıp test yaptım
bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda
![]()
Hani nasıl desem 2 kez kötü bi talihsizlik yaşayınca şuan o kadar çok korkuyorum tarif edememİkinci çizgi çıkmış canm barış belli vence gebelik var kan testi ver derim
Doğrudur cnm içinizi rahat tutun ins herşey gönlünüzce olsun kaset test yaptınız miHani nasıl desem 2 kez kötü bi talihsizlik yaşayınca şuan o kadar çok korkuyorum tarif edemem![]()
İkinci çizgi çıkmış canm barış belli vence gebelik var kan testi ver derim
Şöyle söyleyim prodictor marka testten yaptım ben ilk idrarımla. 10 gün varken şüphelenip yaptığımda negatifti sonuç sonra tekrardan yaptım çünkü çok değişik belirtiler yaşıyorumDoğrudur cnm içinizi rahat tutun ins herşey gönlünüzce olsun kaset test yaptınız mi
Ben de böyle bi silik çizgiyle öğrendim, hayırlı olsunEki Görüntüle 2958834 Durdukça dahada netleşti![]()
İnsllah vardır ben de bu sekildeyken öğrenmiştim ama. Benimki kaset testi bu erken gebelik testi sanirsmaBeni şuan o kadar rahatlattınız ki anlatamam rabbim razı olsun sizdenİnşallah akşam gidip kan vereceğim
![]()
Evet erken gebelik testi bu dediğim gibi adetime 4 gün varİnsllah vardır ben de bu sekildeyken öğrenmiştim ama. Benimki kaset testi bu erken gebelik testi sanirsma
Siz ne zaman öğrendiniz acabaEvet erken gebelik testi bu dediğim gibi adetime 4 gün var![]()
Hm en güzeli kan ver kesin sonuç olurEvet erken gebelik testi bu dediğim gibi adetime 4 gün var![]()
Canim benim adete 2 gün vardı normal kaset testten öğrenmiştim bu şekilden daha sılikti beta 56 çıkmıştıSiz ne zaman öğrendiniz acaba![]()