hamilelik?

ilaydabilginlsa_5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2022
17
1
1
23
tepki göstermeden yazacak olanlar yazsınlar lütfen.
ortalama regl olduğum tarihte( düzensiz oluyorum) sürtünme ile ilişkiye girdim onda da iç çamaşırı vardı ben de de vardı fakat önü çok ıskanmıltı beyaz Bi sıvı yoktu ve boşalmadım dedi çok korkuyorum olma ihtimali var mı?

Sürtünme ile hamile kaldım diyen birini görürsem gözüne yurmuğu indiririm :D Bütün yöntemleri deneyip 2 kez hamile kalamamış biri olarak söylüyorum bunu :D
Yok anam o kadar kolay bir şey değilmiş hamile kalmak. Kalmazsın korkma o ıslaklık senin zevk ıslaklığın.

tepki göstermeden yazacak olanlar yazsınlar lütfen.

yanlış anlamada 5 dakikada bir aynı konuyu açıyorsun, sürtünme ile hamile kalacağını, adet olmuşken ya bu adet kuru sıkı diye düşünüp hamilelik tezini savunuyorsan ve ilk konunda ki karın guruldamasını gebelik olarak algılıyorsan inan sen normal yolla da çocuk yapma.

asla tepki vermedim sadece gerçekleri yazdım, senin gibi zır cahiller çocuk yapmasın. Asla hakaret etmiyorum, buraya bu konuyu açacak kadar elinde teknoloji olan, okuma yazması olan biri bu kadar saf olur mu isyanım buna. Yemin ediyorum sana karşı bir gram tepkim yok ...

hamilelik testi negatif olduğu anda sürtünmeye devam edeceksin, alev alacaksın velev ki ateş almaz isen gebe kalacaksın sonra bebeği doğurup sağa sola atacak veya parayla satacaksın. Tabii korktuğuna göre ailen önce canına sıçacak...

o elinizdeki telefonları biraz heriflerle yazışmak yerine gebelik üzerine makaleler okuyarak geçirin. Bilmediklerinizi sorun ama sürtünmeden sorun....

Back
X