Ridakegzo Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2021 354 142 53 35 23 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ridakegzo #1 Merhabalar reglim 3 gün gecikti.Aşırı şekilde bel ve karında kramp var.Test yaptım negatif.Acaba testi erken mi yaptım?Testte negatif görüp hamile olan var mı arkadaşlar aramızda?
Merhabalar reglim 3 gün gecikti.Aşırı şekilde bel ve karında kramp var.Test yaptım negatif.Acaba testi erken mi yaptım?Testte negatif görüp hamile olan var mı arkadaşlar aramızda?
Asliq Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2018 661 527 53 23 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ridakegzo #2 3 gün de testte çıkması gerekir diye düşünüyorum
Ridakegzo Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2021 354 142 53 35 23 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ridakegzo #3 Asliq .!.: 3 gün de testte çıkması gerekir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... O kadar çaba boşuna gitti demek ki
Asliq .!.: 3 gün de testte çıkması gerekir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... O kadar çaba boşuna gitti demek ki
Asliq Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2018 661 527 53 23 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ridakegzo #4 Ridakegzo .!.: O kadar çaba boşuna gitti demek ki Genişletmek için tıkla... Yaa oyle demeyin en kisa zamanda hayirli haberi alirsiniz insallah birde cabalamayı bırakınca gelmeye karar veriyorlar genelde beklenmedik anda
Ridakegzo .!.: O kadar çaba boşuna gitti demek ki Genişletmek için tıkla... Yaa oyle demeyin en kisa zamanda hayirli haberi alirsiniz insallah birde cabalamayı bırakınca gelmeye karar veriyorlar genelde beklenmedik anda
Ridakegzo Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2021 354 142 53 35 23 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ridakegzo #5 Asliq .!.: Yaa oyle demeyin en kisa zamanda hayirli haberi alirsiniz insallah birde cabalamayı bırakınca gelmeye karar veriyorlar genelde beklenmedik anda Genişletmek için tıkla... İnş çok bekletmez bizimkide
Asliq .!.: Yaa oyle demeyin en kisa zamanda hayirli haberi alirsiniz insallah birde cabalamayı bırakınca gelmeye karar veriyorlar genelde beklenmedik anda Genişletmek için tıkla... İnş çok bekletmez bizimkide