Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canm dinlendir kendini sadece
Sizde de boyle oldu mu acaba insallah hersey yolundadirNormal canm dinlendir kendini sadece
Haftaya gidicem iyi haberleri alirim inşallah tesekkur ederim :))Normal kese 4 haftalikta görülmesi çok zor benim 5+3 TE gözüktü ve çok kasik ağrım falan oluyordu dinleneceksin anca öyle geçiyor 6+5 oldum hala ara ara ağrım oluyor içini ferah tut sen
Olmadı ama bebek yerleşme ağrısı çoğu bayanda olurSizde de boyle oldu mu acaba insallah hersey yolundadir
Normalmiş bugun dr kontrolunde keseyi gorduk cok şukurOlmadı ama bebek yerleşme ağrısı çoğu bayanda olur
Keseyi bugun gorduk 5+6 te gozuktu benimde cok şukurNormal kese 4 haftalikta görülmesi çok zor benim 5+3 TE gözüktü ve çok kasik ağrım falan oluyordu dinleneceksin anca öyle geçiyor 6+5 oldum hala ara ara ağrım oluyor içini ferah tut sen
Hadi gözün aydın darısı kalp atışlarınaKeseyi bugun gorduk 5+6 te gozuktu benimde cok şukur![]()
Acaba 5+6 da sadece keseyi mi gördünüz yoksa icinde bebek de göründü müKeseyi bugun gorduk 5+6 te gozuktu benimde cok şukur![]()
Evet bebegi de gorduk gecen hafta dr galiba kalp atişlari da var oyle goruyorum dedi ama duyamadik erken oldugu icin , yarin gidicem bakalm inşallah duyarizAcaba 5+6 da sadece keseyi mi gördünüz yoksa icinde bebek de göründü mü
Amin inşallah sizinde oyleSaglikla ilerlesin ben cuma gidecem de heyecanliyim bi sorayim dedim![]()
İnşallahAmin inşallah sizinde oylesiz de gorursunuz buyuk ihtimal 5 haftadan sonra gorunuyor