Hamilelik

Nazan elalmis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
43
8
16
22
IMG_20220607_001535.webp
arkadaşlar sizce hamile iyim adetim daha var Bi kaç belirtin olduğu için test yaptım böyle çıktı sizce nedir

İdrar 2-3 damladan fazla damlatıldığında da böyle dağılmalar oluyor. İkinci test banada hiç normal gelmedi ama kesin sonuç için bence de yarın kan vermelisin 🙂 Herşeyin gönlünce olmasını dilerim🤲

3 dakika içinde çıkan çizgi nasıl kuruma cizgisi oluyor açıklar işiniz rica etsem ve daha öncede böyle bisey yaşadım ve 6 haftalık gebe çıktım bu yüzden şuan suphedeyim inanın bunun için çok uğraştım gebe kalmak için Bir Dünya ilaçlarr iğneler ve bir dünya şey inşallah vardır bana dua edin lutfen

3 dakika içinde çıkan çizgi nasıl kuruma cizgisi oluyor açıklar işiniz rica etsem ve daha öncede böyle bisey yaşadım ve 6 haftalık gebe çıktım bu yüzden şuan suphedeyim inanın bunun için çok uğraştım gebe kalmak için Bir Dünya ilaçlarr iğneler ve bir dünya şey inşallah vardır bana dua edin lutfen
Bana niye sinirleniyorsunuz? 1 haftalik gebelik hicbir yerde cikmaz mumkunati yok. Testleriniz de beklemeten İdrar sarisi olmus o yuzden kuruma cizgisi dedim 🤷🏼‍♀️

Back
X