- 7 Ekim 2021
- 43
- 8
- 16
- 22
- Konu Sahibi Nazan elalmis
-
Testler beklemis, kuruma cizgisiEki Görüntüle 3079707 arkadaşlar sizce hamile iyim adetim daha var Bi kaç belirtin olduğu için test yaptım böyle çıktı sizce nedir
Evet ne kadar süre sonra böyle oldu??Eki Görüntüle 3079707 arkadaşlar sizce hamile iyim adetim daha var Bi kaç belirtin olduğu için test yaptım böyle çıktı sizce nedir
Hayir ilk yaptığımda böyleydi ilk 3 dakika içinde böyle çıktı fotoğrafı yeni cektimTestler beklemis, kuruma cizgisi
3 dakika icindeEvet ne kadar süre sonra böyle oldu??
Ya ilk test normal gibi de diğer test bı garip çıkmış 3 dakikaya doğrudur3 dakika icinde
1 haftalık gebelik kanda çıkarmi Bi bilginiz varmiYa ilk test normal gibi de diğer test bı garip çıkmış 3 dakikaya doğruduryarın bı kan verin isterseniz emin olursunuz
Cikmaz, idrarda da cikmaz. İste o yuzden kesin kuruma cizgisi1 haftalık gebelik kanda çıkarmi Bi bilginiz varmi
Bide mavi olan testi dün beyaz olan testi bugün yaptimYa ilk test normal gibi de diğer test bı garip çıkmış 3 dakikaya doğruduryarın bı kan verin isterseniz emin olursunuz
Cikmaz, idrarda da cikmaz. İste o yuzden kesin kuruma cizgisi
Adetinizin bir gün geçmesi halinde bile kan da çıkıyor. Ama adet tarihi geçmeden çıkmaz1 haftalık gebelik kanda çıkarmi Bi bilginiz varmi
Çok tessekur ediyorum çok sagolun yarın kan vericem ilk işİdrar 2-3 damladan fazla damlatıldığında da böyle dağılmalar oluyor. İkinci test banada hiç normal gelmedi ama kesin sonuç için bence de yarın kan vermelisinHerşeyin gönlünce olmasını dilerim
Adetinizin bir gün geçmesi halinde bile kan da çıkıyor. Ama adet tarihi geçmeden çıkma
Bana niye sinirleniyorsunuz? 1 haftalik gebelik hicbir yerde cikmaz mumkunati yok. Testleriniz de beklemeten İdrar sarisi olmus o yuzden kuruma cizgisi dedim3 dakika içinde çıkan çizgi nasıl kuruma cizgisi oluyor açıklar işiniz rica etsem ve daha öncede böyle bisey yaşadım ve 6 haftalık gebe çıktım bu yüzden şuan suphedeyim inanın bunun için çok uğraştım gebe kalmak için Bir Dünya ilaçlarr iğneler ve bir dünya şey inşallah vardır bana dua edin lutfen
Sonucunu buraya yaz olur muÇok tessekur ediyorum çok sagolun yarın kan vericem ilk iş
Sinirlenmiyorum aksine kendime üzülüyorum ve 1 haftada olmayabilir emin değilim çünkü çok uğraşıyorumBana niye sinirleniyorsunuz? 1 haftalik gebelik hicbir yerde cikmaz mumkunati yok. Testleriniz de beklemeten İdrar sarisi olmus o yuzden kuruma cizgisi dedim
Tamamdır çok sagolunSonucunu buraya yaz olur muiyi haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?