- 16 Ağustos 2021
- 164
- 54
- 28
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırDoktora gittin mi?
OlabilirSiz de eşiniz de doktora gidip gerekli testleri yaptırın ona göre bi sıkıntı varsa tedaviniz uygulanır
1 senelik sıfır korunma ile aktif cinsel hayatta hamilelik oluşmuyorsa infertiliteden söz edilir. Doktora gidin.
Açıkcası çok üzerine düşmedik bebek olayının akışına bıraktık ama 1 yıla rağmen olmayınca anormallik mi var diye merak ettimNeden kontrole gitmediniz. Bir yıl hatta iki yıla kadar normal diyorlar. Ama testlerinizi yaptırın. Ne olur ne olmaz
Teşekkür ederimSimdi burada insanlarin iyi tahminleri sayesinde ne rahatlayin ne de kötü tahminler yüzünden moraliniz bozulsun. Çünkü adı üstünde tıbbi bir veri olmadığına göre bunlar sadece tahmin.
Onunki öyledir sizinki farklıdır. Doktora gitmeden bilebilir misiniz? Bilemezsiniz.
Hmm gidip öğreneceğiz artıkDoktorum bana birbuçuk yıl korunmadan hamile kalınamıyorsa ancak o zaman tedaviye başlıyorum demişti. bence daha erken ama siz yine bir doktora uğrayıp fikir alın.
İllaha anormal olacak diye bir durum yoktur bence korkmayın. Ovulasyon günlerini takip ettiniz mi . Etseniz bile aylık yüzde yirmi beş hamile kalma olasılığınız.Açıkcası çok üzerine düşmedik bebek olayının akışına bıraktık ama 1 yıla rağmen olmayınca anormallik mi var diye merak ettim
Düzenli olarak takip etmiyorum rast geldiği dönemlerde oluyor tabi o aylar biraz umutlanıyorum belki denk gelir diyeİllaha anormal olacak diye bir durum yoktur bence korkmayın. Ovulasyon günlerini takip ettiniz mi . Etseniz bile aylık yüzde yirmi beş hamile kalma olasılığınız.