Hamilelik

asas22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
164
54
28
29
Merhabaaa 🫠 Kızlar 1 senelik evliyim. Evlendiğimden beri korunmuyoruz yalnız herhangi bir gebelik olmadı. Düzenli olarak adet görüyorum. Acaba sorun mu var yoksa bu durum normal mi?

Siz de eşiniz de doktora gidip gerekli testleri yaptırın ona göre bi sıkıntı varsa tedaviniz uygulanır

1 senelik sıfır korunma ile aktif cinsel hayatta hamilelik oluşmuyorsa infertiliteden söz edilir. Doktora gidin.

Neden kontrole gitmediniz. Bir yıl hatta iki yıla kadar normal diyorlar. Ama testlerinizi yaptırın. Ne olur ne olmaz

Simdi burada insanlarin iyi tahminleri sayesinde ne rahatlayin ne de kötü tahminler yüzünden moraliniz bozulsun. Çünkü adı üstünde tıbbi bir veri olmadığına göre bunlar sadece tahmin.

Onunki öyledir sizinki farklıdır. Doktora gitmeden bilebilir misiniz? Bilemezsiniz.

Neden kontrole gitmediniz. Bir yıl hatta iki yıla kadar normal diyorlar. Ama testlerinizi yaptırın. Ne olur ne olmaz
Açıkcası çok üzerine düşmedik bebek olayının akışına bıraktık ama 1 yıla rağmen olmayınca anormallik mi var diye merak ettim

Simdi burada insanlarin iyi tahminleri sayesinde ne rahatlayin ne de kötü tahminler yüzünden moraliniz bozulsun. Çünkü adı üstünde tıbbi bir veri olmadığına göre bunlar sadece tahmin.

Onunki öyledir sizinki farklıdır. Doktora gitmeden bilebilir misiniz? Bilemezsiniz.
Teşekkür ederim

Doktorum bana birbuçuk yıl korunmadan hamile kalınamıyorsa ancak o zaman tedaviye başlıyorum demişti. bence daha erken ama siz yine bir doktora uğrayıp fikir alın.

Açıkcası çok üzerine düşmedik bebek olayının akışına bıraktık ama 1 yıla rağmen olmayınca anormallik mi var diye merak ettim
İllaha anormal olacak diye bir durum yoktur bence korkmayın. Ovulasyon günlerini takip ettiniz mi . Etseniz bile aylık yüzde yirmi beş hamile kalma olasılığınız.

İllaha anormal olacak diye bir durum yoktur bence korkmayın. Ovulasyon günlerini takip ettiniz mi . Etseniz bile aylık yüzde yirmi beş hamile kalma olasılığınız.
Düzenli olarak takip etmiyorum rast geldiği dönemlerde oluyor tabi o aylar biraz umutlanıyorum belki denk gelir diye 😀

Back
X