Hamilelik?

deryaanaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2021
15
3
1
24
Merhaba adetime daha 1 buçuk hafta var ama adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum hamilelikten şüpheleniyorum bu şekilde hamilelik belirtisi yaşayıp öğrenen var mı?

Test yapın kan verin ama önce adet gününüzü bekleyin 🤗

5515B5B3-6801-4AD0-A57E-7E1C0BC7831E.webp

Kızlar nolur bakın ilk dakikada böyle çıktı yanlış olabilir mi erken gebelik testi bu prodoctor marka

Hepsi de bir dakika geçmeden çıktı yanılma payı var mı kimseye söyleyemedim hatalıdır diye

Eklentiler

• 42832D0F-EDEE-4FE6-8659-C3FBCD0B6402.webp
    42832D0F-EDEE-4FE6-8659-C3FBCD0B6402.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızlwr selam benimde adetime 12 gün var ama kasık ağrım cok sol tarafı özlelikle bide ara ara çirkin koku alıyorum birde aabah uykudan zor kalkıyorım işe giderken falan bulamtı vs yok en çok kafamı karıştıran sol kasık agrısı bide koku çok alma

Hamilelik belirtileri adet ile aynıdır. Karın ağrısı yaşarsınız ama akıntı yoktur.
Ben daha önce 2 kez hamilelik yaşadım. Ilki düşük oldu. 2.si çok şükür sağlıklı bir şekilde tamamladım. Ve canımdan sevdiğim bir oğlum var. Inşallah sizin de olur. Benim bu konu ile ilgili söylemek istediklerim var. Ilkinde adete 4 gün kala öğrendim. Belirtilerim hızlı tırnak uzaması, duygusallasma ( had safhada, reklama bile ağlamak gibi) arkadaşım test yapmamı istedi. Ben anlamamıştım . Ve sonuç kanda pozitifti. 20lerde cıktı. Ama 8 haftada kalbi durdu. Kaybettim. Doktor 3 ay ara ver dedi. 3 ayın sonunda tekrar denedik. Ve hicbir sorun olmamasına rağmen olmadı. Aşırı stres yapmıştım. Sürekli burayı açıp okuyordum . Kendimi her ay hamile gibi hissediyordum. Yalancı belirtilerim bile oldu. Mide bulantısı, uyku hali gibi. 3 ay sonra doktora gittim. Neden olmuyor diye. Şimdi adını bilmiyorum ama bir hormonun yükselmiş dedi. ( bu hormon stresten yukseliyormus) Kendine plan yap, kafana takma dedi. Önümüz yazdı. Ben de tatil planı yaptım. Hatta dedimki tatile gidicem, gebeliği dönüşte planlarım tekrar. O 3 ay boyunca yapmak istedigim her seyi yaptım. Temizlik, gezi, tatil hazırlığı vs. Son ay tatile gideceğim. Ama içimde garip bi his var. Sürekli acıkıyorum. Yine tırnaklarım hemen uzuyor. Duygusallık zirvede. Ne olur ne olmaz tahlil bakırayım dedim. 34 bhcg sonucunu gördüm. Ve o ay sadece bir ilişki olmuştu. Adetime yakındı.Olmaz nasıl olsa dedim. Ama olmuş. Sonra o halde tatile gittim. Tabi çok rahat geçmedi istediğim gibi.Mutluydum yine de bebeğim olacaktı. Kafaniza takmayı birakiiiiiinnnnn. Sebep tamamen bu, eğer gebelik acısından bir problem yoksa. Kendinize hatta 3 aylik plan yapın ve kesinlikle öncelik listenize gebeliği koymayın. ( Çalışmalar olsa bile ikide bir test bakmayin) 3 ay şunları yapicam deyip detaylı bir liste hazırlayın ve onları yapın. Çok uzun oldu ama bende durum buydu. Bu arada bu ilk postum. Yanlış biseyler yapmamışımdır umarım.

Back
X