Kızlar ben 23 yaşındayım ve 2 sene olacak Şubat'ın 17sinde evleneli aralıklarla 1 sene boyunca hastaneye gittim gebe kalma için ilk önce yumurtalık tembelliği denelidi duposton diye bir ilaç kullandım sonra kist denildi 4cmlik hiç bir şey kullanmadım 3 ay boyunca ilaç olarak sadece soğan kabuğu suyu içtim 1 hafta boyunca sonra polikistik over denildi adet düzensizliği denedildi en son gittiğimde de her şey normal denildi 3 ay boyunca hamile kalamazsan ilaç başıyacağız denildi
Sorum şu biz çocuk istiyoruz eşimde en son varikosel vardı ama daha gitmedi ve biz 7 Ekim'de denedik tavim diye adet uygaması var onda doğurganlık dönemi orta yani gebe kalma şansım ardı orta derece vs bende işimi sağlama alayım diye dünde denedik ve uygulamada doğurganlık dönemi yazdı yani gebe kalma şansım çok yüksek ve ilk defa hiç ayağı kalkmadım acaba diye şüpheliyorum
Sizce test yapmalıyım yoksa beklemeliyim çok sabırsız biriyimde elimde iki tane test var denemek çok istiyorum ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum adetim 25 Ekim'de olacak
Beni lütfen bilgilendirin
Eklediğim dosyada kalpli olanlar birliktelik çicek pembe olanlar doğurganlık
Sorum şu biz çocuk istiyoruz eşimde en son varikosel vardı ama daha gitmedi ve biz 7 Ekim'de denedik tavim diye adet uygaması var onda doğurganlık dönemi orta yani gebe kalma şansım ardı orta derece vs bende işimi sağlama alayım diye dünde denedik ve uygulamada doğurganlık dönemi yazdı yani gebe kalma şansım çok yüksek ve ilk defa hiç ayağı kalkmadım acaba diye şüpheliyorum
Sizce test yapmalıyım yoksa beklemeliyim çok sabırsız biriyimde elimde iki tane test var denemek çok istiyorum ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum adetim 25 Ekim'de olacak
Beni lütfen bilgilendirin
Eklediğim dosyada kalpli olanlar birliktelik çicek pembe olanlar doğurganlık