Hamilelik

Ayse Gelir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
13
-11
1
24
Vajinaya hiç bir şekilde sperm ve penis girmezse ve sürtünme olmazsa karın bölgesine bosalinirsa hamile kalinirmi kalinmazmi hic bir şekilde ilişki olmamıştır?

Bilerek böyle saçma başlıklar açtığınızı düşünmeye başladım
Vajinaya hiç bir şekilde sperm ve penis girmezse ve sürtünme olmazsa karın bölgesine bosalinirsa hamile kalinirmi kalinmazmi hic bir şekilde ilişki olmamıştır?
Şikayet edin böylesini ya burda onca insan hamile kalabilmek için umutlar ararken böylesi dengesiz insanlarda yok sürttü yok şu oldu bu kadar korkuyorsan o haltı yemeyeceksin

Daha kaç kere konu açacaksın yazmayayım dedim ama okadar yazan olmuş imkansız diye bi yerden sonra dalga geçilir yani çünkü akıl var mantık var öyle bir şey mümkün olsa biz bu kadar plan yaparak saat ayarlayarak tedavi görerek boşa uğraşıyoruz ozaman . Hamile kalman İMKANSIZZ :kızgın:

Göbek deliğinden girip hamile kalabilirsiniz hemen gidip kan verin mazAllah çok var böyle olup başına gelen 🙈

kutlarım bence hamilesin. Hamileliğin ilk belirtisi panik, ikinci belirtisi dikkat eksikliği, üçüncü belirtisi unutkanlık.

sende üçü de var.

tebrik ederim

Aynı konuyu 5 defa açmışsınız, rica ediyorum artık hamile miyim diye konu açmayın.

Back
X