- 19 Aralık 2022
- 29
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi hilal ylmz
-
İnşAllah ya dua edermisin hayırlısı ise inşAllah öyledirÇizgiyi bende gördüm cnm kan verip netleştirme bilirsin inşallah hamissindir
İnşallah cnm ederim tabikide hamile olan duası kabul olurmuş büyüklerim öyle söyler kan sonucunu haber etmeyi unutmaİnşAllah ya dua edermisin hayırlısı ise inşAllah öyledir
Ederim tabiki Allah razı olsun teşekkürlerİnşallah cnm ederim tabikide hamile olan duası kabul olurmuş büyüklerim öyle söyler kan sonucunu haber etmeyi unutma
İnşAllah öyledir çok teşekkürlerÇok yeni galiba ikinci çizgiyi bende görebiliyorum hayırlısı olsun inşallah
Rica ederim ne demek hayirlisiyla kucağınıza alinİnşAllah öyledir çok teşekkürler
Amin inşallahRica ederim ne demek hayirlisiyla kucağınıza alin
Canım kaç gün gecikti adetinSabah testi tekrarladım bu şekilde çıktı 1 hafta daha gecsin öyle kan testi yaptırıym diyorum sizce
Adetim gecikmedi şuan günüme varCanım kaç gün gecikti adetin
Gecikince kan verirsin canım umarım sağlıkla büyürAdetim gecikmedi şuan günüme var
Umarım teşekkür ederimGecikince kan verirsin canım umarım sağlıkla büyür
Kan testi verdiniz mi regl gününz ne zamandıSabah testi tekrarladım bu şekilde çıktı 1 hafta daha gecsin öyle kan testi yaptırıym diyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?