Merhaba adetimden 3 gün önce leke geldi kahverengi 1 gün devam etti sonra kan geldi ama kahverengi bordo şeklinden kesildi o 1 Pet bile değildi sonra kahverengi lekelenme devam etti kan yok adet günüm de bile olmadım acilir diye yıkadım kesildi aksine adet sancısı cekiyorum ama hala olmadım böyle olanlar varmi pazartesi kan testi vermeyi düşünüyorum 2 kere test yaptım negatif cikti
Bilmiyorum dediğim gibi canım 3 gün önceden oldum leke 1 gün kanamam oldu oda fazla olmadı sonra lekelenme oldu toplam 4 gün sürdü bitti günüm geldiğinde sancısını çektim ama olmadım kasiklarimda ağrı var
İlk hamileliğimde yerleşme kaynamasın farketmedim ama ikinci hamileliğimde yerleşme kanaması olmuştu pembemsi renkteudi.
Normal regl düzeninden daha farklı mutlaka anlarsınız farkını.
İlk hamileliğimde yerleşme kaynamasın farketmedim ama ikinci hamileliğimde yerleşme kanaması olmuştu pembemsi renkteudi.
Normal regl düzeninden daha farklı mutlaka anlarsınız farkını.
Kızlar kan testi verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım kasık bölgem ve karin bölgem agiriyor arada adet ağrısı vuruyo ama olmadım böyle olup adet olan yada hamile kalan varmi 4 gün lekelenme oldu 5 gündür günüm geçiyor