- 17 Kasım 2022
- 94
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi Sultan2805
Daha çok yeni hamileliği 1 aylık anca ve kahverengimsi akıntı geliyor neden sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük tehlikesi olabilir doktora görününDaha çok yeni hamileliği 1 aylık anca ve kahverengimsi akıntı geliyor neden sizce
Aknti gibi 1 kere peceteye geldi dahada gelmedi yerleşme kanaması olamaz dimiDüşük tehlikesi olabilir doktora görünün
Yerleşme kanamasida olabilir ama bi gözekseniz iyi olur aklınız da kalmaZAknti gibi 1 kere peceteye geldi dahada gelmedi yerleşme kanaması olamaz dimi
Salı gününe randevumYerleşme kanamasida olabilir ama bi gözekseniz iyi olur aklınız da kalmaZ
Akıntı çoğalır yada rengi koyulaşırsa yarın gidin bu arada dinlenin kendinizi çok yormayınSalı gününe randevum![]()
Çok teşekkür ederim çok az geldi daha hiç gelmedi bakalimAkıntı çoğalır yada rengi koyulaşırsa yarın gidin bu arada dinlenin kendinizi çok yormayın
Sonuç ne oldu doktora görürdünüz müÇok teşekkür ederim çok az geldi daha hiç gelmedi bakalim
Doktor yerleşme kanaması dedi banaAy bu kahverengi akıntı nedir bende merak ediyorum bende adet 3gun önce başladı gecikmenin 4.günündeyim hala peçeteye gelen lekeler var bilgisi olan var mı![]()
Evet yerleşme kanaması dedi gayet sağlıklı bebeğiniz dediSonuç ne oldu doktora görürdünüz mü
Kaç gün sürdü benim 1 haftadan fazla oldu korkuyorumEvet yerleşme kanaması dedi gayet sağlıklı bebeğiniz dedi
2 3 sürdü her ihtimale karşılık progestana basltti seninki kaç aylikKaç gün sürdü benim 1 haftadan fazla oldu korkuyorum
Daha yeni benim 4 haftalık2 3 sürdü her ihtimale karşılık progestana basltti seninki kaç aylik
Bana da yerleşme kanaması suphelendı sizin kanda çıktı mı ve ilaç olrak ne verrdiDoktor yerleşme kanaması dedi bana
Evet çıkmıştı betam 56 çıkmıştı ilk bastaBana da yerleşme kanaması suphelendı sizin kanda çıktı mı ve ilaç olrak ne verrdi![]()