Hamilelik

yeni kariyer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
6
1
1
27
Adetimden 8 gün önce öylesine yaptığım erken gebelik testim çift çizgi çıktı ve baya belirgin bir şekilde. Emin olmak için normal gebelik testi aldım adet geciktirmek sonra çıkması lazım asa onu da yaptım oda çift çizgi çıktı kan verdim değerim 50 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir hamilesin de diyemem değilsin de diyemem dedi pazartesi tekrar kan vereceğim böyle durum yaşayan var mı biraz korktummm

Adetimden 8 gün önce öylesine yaptığım erken gebelik testim çift çizgi çıktı ve baya belirgin bir şekilde. Emin olmak için normal gebelik testi aldım adet geciktirmek sonra çıkması lazım asa onu da yaptım oda çift çizgi çıktı kan verdim değerim 50 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir hamilesin de diyemem değilsin de diyemem dedi pazartesi tekrar kan vereceğim böyle durum yaşayan var mı biraz korktummm
Gecikme olduktan sonra kan vermek daha iyi acele edince strese sokuyor böyle şeyler insanı.
6 hafta olunca da kadın doğuma gidersiniz

Evet şuan bu teste göre hamilesiniz. Ama adetinize daha çok var. Değer katlanarak ilerlemesi lazim. Maalesef ki günümüzde artık
kimyasal gebelik diye birşey de var. Adet öncesi yapılan testlerde tutunma tam sağlanmadan adetle atılıp değer düşebilir. Erken test yapmak sadece stres e sebep olacaktır. Hiç değilse beklenen adetle yada 1 2 gün kala tekrarlayın.

Back
X